Samsung Galaxy M20 format sonrası hata

Mb32Tech

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X
Saphirre RX6700
Patriot Viper 16GB RAM 8X2
Biostar B550MH
240GB SSD
1TB HDD
Meslek
Öğrenci
Telefonuma format attım ve format attıktan sonra bana bu cihazda daha önce kullanılan bir e posta girin gibi bir şey dedi. Ben de telefonumda daha önce kullandığım e postayı girdim ama kabul etmedi bayağı bir uğraştım videolar izledim ancak düzeltemedim. Bu arada telefonum Android 10.

Telefonuma format attım ve format attıktan sonra bana bu cihazda daha önce kullanılan bir e posta girin gibi bir şey dedi. Ben de telefonumda daha önce kullandığım e postayı girdim ama kabul etmedi bayağı bir uğraştım videolar izledim ancak düzeltemedim. Bu arada telefonum Android 10.

Telefonun sıfırlama işlemini ayarlardan değil de telefon kapalı konumdayken tuş kısa yolu ile yaptıysan düzeltemezsin. Güvenlik amacıyla telefon bir nevi kilitleniyor.
Telefonu bilgisayara bağlayarak ROM yükleyebilirsin ancak öyle.

Kurtarma bölümünden format atmışsınız sanırım. Format atmadan önceki Google hesabınızı giriş yapın. Kabul etmezse ROM yükleyebilirsiniz Odin ile.

O nasıl yapılıyor? Acaba telefoncuya götürürsem o ne yapar?
Telefonun sıfırlama işlemini ayarlardan değil de telefon kapalı konumdayken tuş kısa yolu ile yaptıysan düzeltemezsin. Güvenlik amacıyla telefon bir nevi kilitleniyor.
Telefonu bilgisayara bağlayarak ROM yükleyebilirsin ancak öyle.
O nasıl yapılıyor? Acaba telefoncuya götürürsem o ne yapar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı