Rica ederiz dostum, vazifemiz.Bütçeyi zorlayarak S20 FE alacağım sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ben de S20 FE kullanıcısıyım, bataryası ve ısınması dışında gayet efsane telefon.Soruların vars alabilirim, ben S20 FE kullanıyorum.
Rica ederiz dostum, vazifemiz.Bütçeyi zorlayarak S20 FE alacağım sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ben de S20 FE kullanıcısıyım, bataryası ve ısınması dışında gayet efsane telefon.Soruların vars alabilirim, ben S20 FE kullanıyorum.
Isınma pek yaşamadım ben. 43 derece görüyor en fazla.Rica ederiz dostum, vazifemiz.
Ben de S20 FE kullanıcısıyım, bataryası ve ısınması dışında gayet efsane telefon.
Ben yarım saat Instagram'da takılınca telefon alev topuna dönüyor nedense.Isınma pek yaşamadım ben. 43 derece görüyor en fazla.
Yanları alüminyum olduğundan baya yakıyor ama kılıfla kullandığımda 43 derecede olsa hissetmiyorum.Ben yarım saat Instagram'da takılınca telefon alev topuna dönüyor nedense.
Ben de kılıflı kullanınca ısınmayı pek hissetmiyorum. Isınma telefonun yavaş şarj olmasına sebep oluyor ama işlemcisi çabuk soğuduğundan bir sıkıntı yaşamıyorum Allah'a şükür.Yanları alüminyum olduğundan bayağı yakıyor ama kılıfla kullandığımda 43 derecede olsa hissetmiyorum.
1 saat PUBG oynuyorum 5 dk'da soğuyor.Ben de kılıflı kullanınca ısınmayı pek hissetmiyorum. Isınma telefonun yavaş şarj olmasına sebep oluyor ama işlemcisi çabuk soğuduğundan bir sıkıntı yaşamıyorum Allah'a şükür.
İşlemcisinin çabuk soğuması telefonun artılarından biri işte. 9 aydır kullanıyorum; telefondan gayet memnunum, bir sıkıntı yaşamadım.1 saat PUBG oynuyorum 5 dk'da soğuyor.
Ben 2 aydır. Babama sıfır aldık 4 gün önce sıfıra ben geçtim eskiyi o aldı. Telefonu yeniledim yani.İşlemcisinin çabuk soğuması telefonun artılarından biri işte. 9 aydır kullanıyorum; telefondan gayet memnunum, bir sıkıntı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.