Samsung Galaxy M31s alınır mı?

Bütçe
3000

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar, 2 gün önce maalesef 3 yıllık LG G6 telefonum bozuldu. Arıza sebebi anakart gibi duruyor ve bu sebeple bir telefon ücreti istediler. Bende yeni telefon almayı düşünüyorum ve maksimum 3.000TL harcayabilirim. Samsung Galaxy M31s kullanan veya deneyimleyen birisi ya da birileri varsa iyi kötü özelliklerini söyleyebilirlerse çok memnun olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
işte çok bütçemi aşmak istemiyorum ama samsung m51s için bütçemi zorlayacağım. Poco ve Realme hiç duymadım.
POCO X3 NFC forumda sık sık tavsiye ediliyor, Realme 7 de alternatifler arasında. İlle de bütçenizi aşmanıza gerek yok, POCO X3 NFC'nin üzeceğini sanmıyorum, ama M51S alırsanız da fena olmaz.

POCO X3 NFC forumda sık sık tavsiye ediliyor, Realme 7 de alternatifler arasında. İlle de bütçenizi aşmanıza gerek yok, POCO X3 NFC'nin üzeceğini sanmıyorum, ama M51S alırsanız da fena olmaz.
adı duyulmadık markalara pek yanaşmıyorum maalesef :( ama ben samsung m51s için deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı