Samsung Galaxy Note 2 mi Lg G2 Mi?

SnavS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu sıralar bir telefon alma durumum var. Öyle fiyatta uçmak istemiyorum bu iki telefon arasında kaldım. Her oyunu oynamak istiyorum bir android telefonun her özelliğinden yararlanacağım kısaca. Sizce hangisini almalıyım? Lg G2'de Kitkat güncellemesinde sorun yaşayan çok insan var açıkcası. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G2 avantajları: Daha yüksek veri aktarım hızı, 13 MP kamera, daha güçlü işlemci, daha yüksek çözünürlüklü ekran, 424 PPI pixel yoğunluğu.

Note II avantajları: Hafıza genişletme olanağı, OLED ekran.

Benim tercihim SD kart desteği ve S-Pen ayrıcalığıyla Note II'den yana. Zira kendileri hala güçlü bir telefondur. Ayrıca 4.4 KitKat güncellemesi yakın bir zamanda gelecektir.

Performans ve kamera bakımından Lg G2 derim ama telefonun menüsü vb. gibi yerler G2'ye göre daha kullanışlı bana göre.

Tabii ki G2 full hd ekran SnapDragon 800 işlemcisi 13mp kamerası ile çok daha güncel bir telefon. Note 2'nin ekranı büyük olabilir ama 720p ve 8mp kamerası var. Tabii ki Samsung'un yazılım desteği daha iyi ama G2 şu haliyle güncelleme almasa bile uzun vadede daha iyi bir seçim olacaktır.

Donanım her şey değildir bana göre, kullanışlık daha önemli. Hangisi size daha cazip geliyorsa onu alın. Ben olsam Note 2 alırdım, ekran boyutu da Note 3'e göre daha küçük hem.

Arkadaşlar gerçekten ikilemde kaldım iki telefonuda tavsiye eden çok olmuş. Oyun performansı konusunda note 2'nin Lg G2'den geri kalan bir yanı var mı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı