Daha fazla
Lg G2 al kafanın rahatına bak.
Lg g2 den memnunmusunuz ?sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz yarın ilk işim LG G2 almak![]()
Kamera benim için önemli sizce s4 mü alayım g2 mi?6 aydır g2 kullanıyorum, 'fanboy"luk yapmadan şunları söyleyebilirim, performans olarak inanılmaz bir telefon, 6 aydır 3 4 defa haricinde (onlarda oyunun hata vermesi sebebiyle ) donma yaşamadım, düşük ışıklı ortamlarda kamerası üzen bir telefon maalesef. Düşük ışıklı ortamlarda bir note 3 bir galaxy s5 yada htc one M8 le kesinlikle boy ölçüşemez, birde hem videoda hem fotoğrafda zoom yaparsan yine kalite alamazsın kameradan, zaten g2 incelemesi yapan fotoğrafçılıktan anlayan kişilerin dediği şey şuki maalesef g2'de kullanılan kamera lensi kötü. Bataryası seni tatmin eder, 5 ile 7 saat arasında ekran süresi alırsın rahatlıkla. Telefonu alır almaz ilk işin kaydırmayacak bir kılıf almak olsun, çünkü g2 düşürme laneti diye bir şey varki kılıf kullanmazsan kesinlikle düşer o telefon.
Valla ben diceğimi dedim, kendimce objektif bir değerlendirme yaptım, hangisini almak size kalmış. Mağazada iki telefonuda inceleyip öle karar verin derim ben.Kamera benim için önemli sizce s4 mü alayım g2 mi?
Bende G2 kullanıyorum, kamera sorunu olmasa harika cihaz.Valla ben diceğimi dedim, kendimce objektif bir değerlendirme yaptım, hangisini almak size kalmış. Mağazada iki telefonuda inceleyip öle karar verin derim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.