Samsung Galaxy Note 3 Android 5.0 Güncellemesi

Tam olarak reklam politikası olduğunu düşünmüyorum. Benim cihazım NOTE 3 N9005. 2 arkadaşımda daha bu cihazdan var. Model numaraları tamamen aynı. Hepimiz farklı Avrupa ülkelerinden satın aldık cihazları. Hiç birinde simlock-regionlock yok. Olduğu gibi stock halinde kullanıyoruz. Pasaport kayıtlı hepsi. Hepsini ilk açtığımızda içindeki herşey aynı geldi. Ekstra 1 tane fazla uygulama bile yoktu. Sadece Finlandiya'dan gelen cihazda şebeke modlarında 4G/3G/2G vardı. Diğer cihazda İtalya'dan alınmıştı onun şebeke modlarından sadece 3G/2G vardı. Benimde cihazımda Yunanistan'dan alınmıştı. Şebeke modlarında yine 3G/2G vardı. İtalya'dan ve Yunanistan'dan alınan cihazlara Finlandiya rom yükledik şebeke modlarına 4G/3G/2G geldi. Şuan hepsi çok stabil şekilde çalışıyor. Rom paketleri içinde sim kart bölge kodları değişiklik gösterebiliyor. Bir tane daha örnek verecek olursam; Türkiyede satılan Galaxy S5 cihazı için (G900FQ) yine şebeke modlarına bakarsanız 4G/3G/2G görürsünüz. Yine bir arkadaşıma hediye olarak BAE (Dubai)'den Galaxy S5 (G900F) geldi. Pasaporta kaydettik şuan kullanıyor. Şebeke modlarına baktım 4G seçeneği yoktu. Üzerinde Arap Emirlikleri rom yüklüydü (4.4.2). Türkiyede satılan cihaz ile bu cihazın donanımları tamamen aynı olduğu için Dubai'den gelen cihaza Türkiye rom yükledik odin ile. Şebeke modlarına yine 4G seçeneği gelmiş oldu. Bunları yazmamın nedeni sadece reklam ile alakalı olmadığını göstermekten ibarettir :D
Bende SM-N9005 kullanicisiyim. Finlandiya ROM'u nereden yuklediniz acaba? Link verebilir misiniz rica etsem?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ne kadar bekleyeceğiz merak ediyorum. Note serisine üvey evlat muamelesi yapıyorlar. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya süresini azaltıyor diyorlar. Şu an telefonu kullanmadığım zaman 90'ın üzerindeyse 90'a iniyor ama altındaysa bütün gece ekran açılmadığından azalmıyor. Sorunsuz bir şekilde kullanırken neden güncelleyeyim ki? Zenfone 5 kullanırken her güncellemede bir problem çıktı ve ben telefonda buldum suçu. Kardeşimin telefonuna baktım onda aynı problemler yoktu, hiç güncellememişti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru şarjı azaltıyor. Zaten 5.0 çoğu telefon için hayırlı olmadı. Ukrayna ROM'unu tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Note III aldım. Android sürümüne baktığımda 4.4.2 gözüküyor. Nasıl güncelleyeceğim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 3 için Türkiye'de Lollipop güncellemesi yayınlanmadı. @Cihan Taşkın
 
Tesekkur ederim cevap icin. Peki guncelleme gelecek mi benim arastirmalarima gore gelecek diye biliyorum. Siz bu konuda daha net bir bilgiye sahip olabilirsiniz diye soruyorum...
Gelecek ama ne zaman gelecek belli değil. Ukrayna ve ya Rusya ROM'unu kullanabilirsiniz. Ben şu an için memnunum. Sadece şarj yalnızca 1 günü çıkarıyor. Hani diğer telefonlarda taş çatlasın 1,5 gün dayanıyor zaten normal kullanımda. Onun dışında gayet stabil ve hızlı telefon 4.4.2'ye göre.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı