Samsung Galaxy Note 3 için Custom ROM önerisi

Bu yapım süreci içerisinde en son güvenlik yamalarınında Roma dahil olacağını düşünüyorum maalesef kaynak kodları aşırı büyük bu yüzden derlemek biraz uzun sürüyor daha sonrasında exynos kitchen ile hata düzeltme ve optimizasyon yapılıyor android 9 da biraz kasabileceğinden dolayı android 8.1.0 oreo derleyeceğim şu an kaynak kodlar indiriliyor

ha3g için mi? Denemek iyi olurdu da şu an bu telefonu aktif olarak kullanıyorum. Başka bir telefon kullansaydım ve bu Note 3 boşta dursaydı denerdim.

ha3g cihazın Los 16.0 ve Los 15.1 için yapılmış cihaz ağaçlarında AndroidProducts.mk yok bu nedenle yapı biraz gecikecek yeni bir AndroidProducts.mk oluşturulması gerek

ha3g cihazın Los 16.0 ve Los 15.1 için yapılmış cihaz ağaçlarında AndroidProducts.mk yok bu nedenle yapı biraz gecikecek yeni bir AndroidProducts.mk oluşturulması gerek
Bana özel mi bilmiyorum ama wp, telegram ve benzeri her şeyde hoparlör moduna geçince mikrofonumun sesini almıyor. Bunu nasıl çözebilirim biliyor musun ve yayınladığın romda buna da el atar mısın lütfen?

Hayır yok. Kamera gayet iyi çalışıyor.
O mesajımı yazarken rom olaylarına yeni girişiyordum Okuduklarımdan gördüğüm izlenim normal kamera ile çektiklerimizin yeşil gözüktüğü ile ilgiliydi. Hepsinde olmasa da bazı fotoğraflarda denildiği gibi oluyor, wp'de foto atarken bug olduğu da söylenmişti hatta kullandığım romlarda özellikle belirtmişlerdi ama o da yoktu

Ama galeride yeşillik oluyor thumbnaillerde -bazılarında / 155 tane fotoğrafın 30 kadarı öyle görünüyor.-

Ben lineage kullandım sadece kamerası karanlık gösteriyordu fotoğrafı çektikten sonra resim aydınlanıyordu.

Yaşadığın hatalar temel kaynak kodunda düzeltilmiş görünüşe göre hata düzeltilmeden önce derlenmiş bir yapıyı kullanıyorsun

Yaşadığın hatalar temel kaynak kodunda düzeltilmiş görünüşe göre hata düzeltilmeden önce derlenmiş bir yapıyı kullanıyorsun
şimdi Mokee'ye geçiş yapacağım. Ondan bakayım bir de
mokee'de de aynı. kendi kendine şarj sömürüyor ve hoparlör açıkken mikrofon çalışmıyor. Bunun için ne yapabilirim aklıma hiçbir çözüm yolu gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…