Samsung Galaxy Note 4 N910C/CQ İncelemesi

Telefonunuzun menüsü çok güzel gerçekten. Bilgisayarda geziniyor hissiyatı verdi bana. Bu arada BIMCell logosunu gördükten sonra öğrenci olduğunuza tüm kalbimle inanıyorum artık.
Ahahaha. Evet, öğrenciyiz ama yakında Turkcell'e geçme niyetim var sınav haftamı atlatınca. Çok güzel bir paket buldum 23TL'ye faturasız hatta. 2GB internet, 1000 SMS ve 500 DK konuşma var. Gerçi benim SMS ile çok bir işim olmayacak ama...
Hayırlı olsun. Çok güzel bir inceleme olmuş.
Hayırlı olsun. Çok güzel ve yararlı bir inceleme.
Teşekkürler. Darısı isteyenlerin başına.

Ustam her şey iyi güzelde o resimleri başka bir servise yükleseydiniz. Biliyorum yasak ama o telefon en az 7-8 mb resim çekiyor. Boyutu küçültünce netlik gidiyor. Yüklediğiniz o resimler telefonda daha net olur. Ama hayırlı olsun güzel telefon.

Kalitelerde fazla düşüşe uğratmadan sıkıştırma işlemi uyguladım. Açıkçası yüksek zoom esnasında bile kalitedeki düşüşü fark edemiyorsunuz. İsteyenlere manzara resimlerinin ham hallerini Yandex.Disk üzerinden link verebilirim.

Teşekkürler, darısı isteyenlerin başına.
Hayırlı olsun. Geniş kapsamlı bir inceleme olmuş. Konu ile alakası ama bir sorum olacak. Turkcell paketi hangisi? Çok iyi bir kampanya. Konu kirliliği olmasın diye buradan rahatsız ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Geniş kapsamlı bir inceleme olmuş. Konu ile alakası ama bir sorum olacak. Turkcell paketi hangisi? Çok iyi bir kampanya. Konu kirliliği olmasın diye buradan rahatsız ediyorum.
Hemen cevaplayarak merak eden diğer üyeleri de cevaplandırayım.
Hazır Kartlı Olmak İstiyorum - TURKCELL
Linkinde Yıldız 500 Paketi ve Yıldız Ek Genç Paketleri toplamda 26TL tutuyor.

Hocam şimdi bu telefona ne oldu? Sağlam mı?
Evet, halen daha kullanılıyor. Yalnızca son 2 sene içerisinde 2 kere ekran değiştirmek zorunda kaldım. Orijinal ekranın iç paneli otobüste yere uçma sonucu kırıldı. Dışında Spigen kılıf ve üstünde Buff ekran koruyucuya hiçbir şey olmamasına rağmen. Sonra Aliexpress üzerinden edindiğim panel bir süre sonra kendi kendine Amoled Bleed oluşarak mefta oldu. Son taktığım panel düzgün yapışmadı ama çalışıyor halen daha. Ekran çıkmasın diye zor girip çıkılan bir kılıf ile kullanılıyor.

Şu aralar kardeşime verdim cihazı, ona iyi bir cihaz alınca geri alacağım ondan telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…