Samsung Galaxy Note 9 almaya değer mi?

BnimDr22

Decapat
Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Bir önceki konularımda P20 Pro alacağımı belirtmiştim sonuç olarak vazgeçtiğim için şu an Note 9 almaya neredeyse kesin karardayım. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Note 8 neredeyse kusursuzdu, pil kapasitesi arttı ve Note 9 çok daha iyi bir telefon oldu.
Öneririm. Üzmez.
Stylus ihtiyacınız yoksa S9+ da alınabilir.

Internette araştırmalarıma dayanarak note 9 da hdmı ile ilgili kullanışlı bir özelliği daha olduğu görmüştüm fakat tam olarak hatırlamıyorum bilen arkadaşlar bir zahmet bilgilendirebilirmi ?

Iki model arasında 1000 TL fark var. Daha iyi batarya ve kalem avantajı var. Bu aradaki farklar için 1000 TL vermeye değmez. 8 GB RAM'li modelin fiyati uçuk o yuzden onu demiyorum 128 GB modeline göre değerlendirme yapıyorum.

Performans olarak Note 9, Note 8 modelinden daha iyi elbette. CPU ve GPU olarak Note 9 daha güçlü. 512 GB Note 9 modeli ayrica 8 GB RAM ile geliyor ona hesaba katmayalım. Note 8 modelinin donanim ve performansı son derece yeterli.

Note 8 ile S9 Plus arasında 200 TL fark var S9 Plus almak daha doğru.

Performans olarak Note 9, Note 8 modelinden daha iyi elbette. CPU ve GPU olarak Note 9 daha güçlü. 512 GB Note 9 modeli ayrica 8 GB RAM ile geliyor ona hesaba katmayalım. Note 8 modelinin donanim ve performansı son derece yeterli.

Note 8 ile S9 Plus arasında 200 TL fark var S9 Plus almak daha doğru.
Galiba şubat ayında s10 tanıtılacakmış tanıtıldıktan sonra note 9 ve diğer modellerde bir fiyat düşüşü görülür mü sizce ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı