Samsung Galaxy Note GT-N8005 tabletin Android sürümü nasıl düşürülür?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba, tabletimi Android 4.4.2'ye veya 4.2.2 ROM'una düşürmek istiyorum ama Samsung'un orijinale tıpatıp aynısı şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurmayı bilmiyorsanız eğer yönlendirici birkaç video önerisinde bulunabilirim, genel olarak Odin ve Windows bir bilgisayar işinizi çözecektir.

Buna ek olarak şu rehberden yararlanabilirsiniz:

Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Kurmayı bilmiyorsanız eğer yönlendirici birkaç video önerisinde bulunabilirim, genel olarak Odin ve Windows bir bilgisayar işinizi çözecektir.

@Yazılımcımühendis
Hocam Stock ROM kuracaksanız TWRP’yle pek uğraşacağınızı zannetmiyorum ama 😅.
Ne hatası alıyorsunuz tam olarak acaba?
Benim PC olmadıgım için tablete root atıp twrp yükledim sonra android 9 yaptıktan sonra kasmalar oldu ve 4.4.2 yapmak istedim twrp ile uyumlu 4.4.2 veya 4.2.2 rom u nerede bulabilirim? Ve tablet boş durmasın diye 7.1.2 ye yükselttim twrp ile uyumlu 4.4.2 veya 4.2.2 rom u nerede bulabilirim?
@Moneymoon

Benim PC olmadıgım için tablete root atıp twrp yükledim sonra android 9 yaptıktan sonra kasmalar oldu ve 4.4.2 yapmak istedim twrp ile uyumlu 4.4.2 veya 4.2.2 rom u nerede bulabilirim? Ve tablet boş durmasın diye 7.1.2 ye yükselttim twrp ile uyumlu 4.4.2 veya 4.2.2 rom u nerede bulabilirim?
@Moneymoon
Hocam o tablete zaten Android 9 ağır gelir tavsiyem Android 6.0.1 sürümünün üstüne çıkmamanız olacaktır zira yüklemek istediğiniz sürümler YouTube çalıştırmıyor artık.

@Moneymoon
Hocam Custom ROM‘lara bakmamız gerekecektir, sayfa İngilizce ancak CM13 (Android 6) ROM’un kurulumunu anlatıyor ve şahsen ben öneririm.

@Moneymoon
Merhaba en son ne işlem yaptınız acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı