Samsung Galaxy S III Mini Sistem Uygulamalarını Kaldırma

son_goku

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2012
Mesajlar
4.981
Makaleler
12
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Değerli arkadaşlarım ben S III Mini'deki kullanmadığım sistem uygulamalarını kaldırmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? İllaki root etmek mi gerekir? Root ederken rom yüklemek zorunlu mu ve garanti dışı kalır mı? Root edecek programları ve adımları anlatırsanız sevinirim. 4.1.2 sürümü kullanıyorum.
 
Root etmek şart fakat sonrasında ROM atmaya gerek yok. Root sonrasında farklı dosya yönetim uygulamaları ile sistem uygulamalarını kaldırabilirsiniz. Tabi bunun için bir liste bulun. Yoksa yanlış uygulamaları kaldırıp sistemi bozmanız da olası.

Bozarsanız da korkmayın. ODIN ile cihaza istediğiniz ROM'u atarsınız, orijinal yaparsınız yine.

Garanti dışı kalmaz zira root, yazılımsal bir işlemdir. Admin yetkisi Linux'un kısaca. Şu anda siz standart User'sınız ve bu yüzden sistem dosyası silmeye yetkiniz yok.
 
Peki root işlemini nasıl gerçekleştireceğim, birçok kişi rom yüklemek gerekli demiş. Rom yüklemeden root işlemlerini nasıl gerçekleştirebilirim sayın Recep Baltaş? :)
 
Ayrıntılı sürüm bilgisini verin. Belki de ROM atmak gerekiyordur. Nadir de olsa gerekebiliyor. JXKVBHH gibi bir ROM bilgisi vardır telefonun. Bunu yazarsan rehberi gün içinde hazırlarız ;)

Bundan bahsediyorsunuz sanırım.

aVv9sMU.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı