Samsung Galaxy S10 mu Xiaomi Mi Note 10 mu?

fnrbhc1907

Decapat
Öncelikle merhabalar. Bu iki telefon arasında kaldım. Samsung'un, S10 serisine 3 yıl güncelleme vereceğini söylemesi ve işlemci olarak mi Note 10'un çok ilerisinde olması iyice S10'a yönelmemi sağladı. Mi Note10 istememin temel sebebi kamerası gerçekten çok başarılı. Ama son MIUI12 güncellemesinden sonra bazı kullanıcılar kamerasında vb. sorunlar olduğunu yazmış. Tahminen mi Note 10 kaç yıl daha güncelleme alır? Sizce hangisini almalıyım? (Fiyat olarak alacağım yerde ikisininde fiyatı aynı sayılır.)

Bence Xiaomi telefonlar 3000TL üzerinde alınmamalı. Xiaomi F/P durumu olmayanın dostu derdik fiyatları uçtu gerçi suç firmanın değil. Bu tamamen şahsi görüşümdür. Samsung S10 için de şarj ve işlemci konusundan şikayetçi olanlar vardı. Şarj olayı güncelleme vs ile çözüldüyse alınabilir gibi.

Bence Xiaomi telefonlar 3000TL üzerinde alınmamalı. Xiaomi F/P durumu olmayanın dostu derdik fiyatları uçtu gerçi suç firmanın değil. Bu tamamen şahsi görüşümdür. Samsung S10 için de şarj ve işlemci konusundan şikayetçi olanlar vardı. Şarj olayı güncelleme vs ile çözüldüyse alınabilir gibi.
O sorunlar devam ediyormuş maalesef..

Şarj sorununu ilk kez duydum. Ön siparişle aldığım(özellikle belirttim uzun süre olduğunu anlatabilmek için) samsung s10e yi kullanıyorum. Kırmazsam en az 5 yıl daha gider bu telefon. 3500 ede bulduysan kesinlikle al. 1 saniye beklemen bile hata olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı