Samsung Galaxy S10 ve S10+ alınır mı?

Bütçe
6000 TL
@462488 en doğrusunu yapıyorsunuz bu arada. Ben 5 bin bandını da geçiyorum, 10 bin TL bandına kadar bile hiçbir sıfır cihaz S10 düzeyinde değil.

Evet. 5-10 bin bandinda rezalet Tecno, oppo gibi markalarin giris seviyesi modelleri var. Daha o telefonlara bakinca tiksiniyorum. S10 cok daha mantikli onlara kiyasla tabii.

Vapor Chamber, kamera, boyut dışında pek farkları yok Plus ve düz S10'un. S10e pil olarak çok üzer, ekran, kamera gibi konularda da kısılmış. Kısacası S10 alman en mantıklısı.

s10e veya s10 plus al. S10 arada kalıyor bataryası uzun gitmiyor.
Ben S10eye deji batarya taktırdım ilk takılan az gidiyordu değiştirdiler ve şu an xs maxtan uzun gidiyor. Ayrıca S10e parmak izi okuyucu yan tarafta daha iyi çalışıyor. Ekran koruyucudan etkilenmiyor. Makinayla kestirilen ekran koruyuculardan büyük olandan kestirin geçin. s10 ve s10 plusta kavis var ve ekran koruyucu mutlaka kenarlardan tutmuyor.
s10 farkı 2x zum yapan kamerası var ama o kamera zaten ışık azsa çalışmıyor ana sensörden dijital zum yapıyor hepsinde s9da da böyleydi. Plusın farkı da ön kamerada depth sensör var o da önden portre çekerken nerenin yapak olarak bulanıklaştırılacağını belirlemede kullanılıyor.
Oyun oynayacaksan heatsink kütlesi arttığı için en az s10 plus ısınır.
S10e küçücük aşırı hafiftir bağımlılık yapabilir ama çok yazışıyorsan parmaklar klavyeye sığmayabilir ona da dikkat et derim.

Bence de 2.el amiral gemisine karar vererek iyi yaptın. Performans olarak bir üst model telefona geçmiş gibi hissedeceksin ama batarya ve kamerayı bilemem.

Note 9'un 48 MP kamerası olduğuna bakmayın S10 ondan daha iyi fotoğraf çekiyor. S10 kamerada da önde.

Sadece bataryada downgrade olacak ama o da çok önemli değil benim için.

Note 9'un 48 MP kamerası olduğuna bakmayın S10 ondan daha iyi fotoğraf çekiyor. S10 kamerada da önde.

Sadece bataryada downgrade olacak ama o da çok önemli değil benim için.
Bence pilini değiştir. Tabi 2019'da fabrikada üretilirken takılan orijinal pili ile gelirse. Yeni değiştiyse de değişime gerek yok. Telefon 5 senelik olduğuna göre pil de 5 seneliktir. Artık iyice bitmeye başlamıştır. Zaten 3400 mAh batarya var. Bir değişim kesinlikle mantıklı. Sonra bir ara ekranını da yaptırırsın. Bir 5 sene daha götürür. Onda Android 12 var. Yakınlarım bile hala Android 8 kullanıyorlar 8 senelik telefonları. Her işi görüyorlar. Hatta arama, Internet, dizi, WhatsApp işlerini 10 senelik Android 5-6 yüklü telefonlar bile görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı