Ben 1.5 ay önce aldım hocam çok memnunum. Tavsiye ederim S20 FE'yi.Biraz araştırdım kamerası, oyun performansı, ekran kalitesi, CPU performansu Redmi Note 12 Pro'ya göre iyiymiş bayağı. Doğru mudur?
Ben 1.5 ay önce aldım hocam çok memnunum. Tavsiye ederim S20 FE'yi.Biraz araştırdım kamerası, oyun performansı, ekran kalitesi, CPU performansu Redmi Note 12 Pro'ya göre iyiymiş bayağı. Doğru mudur?
Hocam ben genelde güç tasarufunda kullanıyorum telefona bir zararı olur mu?MIUI arayüzünden kurtulmak için aldığım telefon beni şu ana kadar hiç üzmedi, tek eksisi batarya.
Ben de her telefonumu öyle kullandım bunu da öyle kullanıyorum, net bir zararını görmedim şimdiye kadar.Hocam ben genelde güç tasarufunda kullanıyorum telefona bir zararı olur mu?
MIUI arayüzünden kurtulmak için aldığım telefon beni şu ana kadar hiç üzmedi, tek eksisi batarya.
Bizde S20 FE söyledik. Biraz amiral gemisi hissi veriyor. Özellik kamera performansı ve oyun performansı çok güzeldi testlerde. Beğendik aldık.Hocam ben genelde güç tasarufunda kullanıyorum telefona bir zararı olur mu?
Hayırlı olsun hocam.Bizde S20 FE söyledik. Biraz amiral gemisi hissi veriyor. Özellik kamera performansı ve oyun performansı çok güzeldi testlerde. Beğendik aldık.
Hayırlı olsun hocamBizde S20 FE söyledik. Biraz amiral gemisi hissi veriyor. Özellik kamera performansı ve oyun performansı çok güzeldi testlerde. Beğendik aldık.
Hayırlı olsun hocam.
Sağolun teşekkür ettim.Hayırlı olsun hocam![]()
Hayırlı olsun hocam tekrardan. Ben de çok memnunum telefondan iyiki almışım diyorum.Sağolun teşekkür ettim.
Arkadaşlar cihaz gerçekten süper bir şey.
Oyun performansı, kamera performansı, pil performansı aşırı iyi. İyi Xiamio için kötü yorum yaptınız, teşekkür ettim. S20 FE çok süper bir cihaz.
Çok teşekkür ettim tekrardan.Hayırlı olsun hocam tekrardan. Ben de çok memnunum telefondan iyiki almışım diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.