T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon alacağım ama ürün özelliklerinde Android 10 yazıyor. Aslında kutusundan Android 11 ile çıkıyor bir de çift işlemcili yazıyor. Fotoğraflarını koyuyorum ve linkini. https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=WorldPhoneOne&url_src=and-product-detail Dosya Ekleri Screenshot_20230914_191150_com.pozitron.hepsiburada_edit_16647595332876.jpg 82,6 KB · Görüntüleme: 50 Screenshot_20230914_191200_com.pozitron.hepsiburada_edit_16639039505273.jpg 76,3 KB · Görüntüleme: 42
Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon alacağım ama ürün özelliklerinde Android 10 yazıyor. Aslında kutusundan Android 11 ile çıkıyor bir de çift işlemcili yazıyor. Fotoğraflarını koyuyorum ve linkini. https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=WorldPhoneOne&url_src=and-product-detail
Çözüm Umut Nas 14 Eylül 2023 Telefon Android 10 ile lanse edildiği icin öyle yazıyor, güncel olarak Android 13 barindiriyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #2 Telefon Android 10 ile lanse edildiği icin öyle yazıyor, güncel olarak Android 13 barindiriyor. Artı 4 Eksi Çözüm
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.621 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 14 Eylül 2023 #3 Exynos versiyonu Android 10 ile çıktı. SD versiyon 11 ile çıktı büyük ihtimal gelecek cihaz Android 13 kurulu gelecek. Artı 0 Eksi
Exynos versiyonu Android 10 ile çıktı. SD versiyon 11 ile çıktı büyük ihtimal gelecek cihaz Android 13 kurulu gelecek.
Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #4 Tyrex00 dedi: Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon alacağım ama ürün özelliklerinde Android 10 yazıyor. Aslında kutusundan Android 11 ile çıkıyor bir de çift işlemcili yazıyor. Fotoğraflarını koyuyorum ve linkini. https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=WorldPhoneOne&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım Android 13. Telefonun çıktığı versiyon oluyor o. Yükseltilebilir versiyona bakın. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon alacağım ama ürün özelliklerinde Android 10 yazıyor. Aslında kutusundan Android 11 ile çıkıyor bir de çift işlemcili yazıyor. Fotoğraflarını koyuyorum ve linkini. https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=WorldPhoneOne&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım Android 13. Telefonun çıktığı versiyon oluyor o. Yükseltilebilir versiyona bakın.
KS KS T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 Erdym dedi: Daha yeni aldım Android 13. Telefonun çıktığı versiyon oluyor o. Yükseltilebilir versiyona bakın. Genişletmek için tıkla... Yani snapdragon model? tamam hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Daha yeni aldım Android 13. Telefonun çıktığı versiyon oluyor o. Yükseltilebilir versiyona bakın. Genişletmek için tıkla... Yani snapdragon model? tamam hocam teşekkür ederim.
Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #6 Tyrex00 dedi: Yani Snapdragon model? Tamam hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet aynısı ama Android 14 gelmiyor haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Yani Snapdragon model? Tamam hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet aynısı ama Android 14 gelmiyor haberiniz olsun.
KS KS T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #7 Mertcan39 dedi: Exynos versiyonu Android 10 ile çıktı. SD versiyon 11 ile çıktı büyük ihtimal gelecek cihaz Android 13 kurulu gelecek. Genişletmek için tıkla... android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilirmisiniz? Umut Nas dedi: Telefon Android 10 ile lanse edildiği icin öyle yazıyor, güncel olarak Android 13 barindiriyor. Genişletmek için tıkla... Sizede teşekkür ederim. Erdym dedi: Evet aynısı ama Android 14 gelmiyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: Exynos versiyonu Android 10 ile çıktı. SD versiyon 11 ile çıktı büyük ihtimal gelecek cihaz Android 13 kurulu gelecek. Genişletmek için tıkla... android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilirmisiniz? Umut Nas dedi: Telefon Android 10 ile lanse edildiği icin öyle yazıyor, güncel olarak Android 13 barindiriyor. Genişletmek için tıkla... Sizede teşekkür ederim. Erdym dedi: Evet aynısı ama Android 14 gelmiyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.621 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 14 Eylül 2023 #8 Tyrex00 dedi: Android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? Böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilir misiniz? Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cihazlar üretildiği tarihe göre o an hangi işletim sistemi varsa o yüklü geliyor. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? Böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilir misiniz? Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cihazlar üretildiği tarihe göre o an hangi işletim sistemi varsa o yüklü geliyor.
Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #9 Tyrex00 dedi: Android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? Böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilir misiniz? Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cihazı açtığınızda Android 13 olarak karşılayacak. Birkaç güncelleme istiyor başlangıçta onları da yaptıktan sonra rahatça kullandım ben. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Android 13 kurulu gelmesi nasıl oluyor hocam? Böyle işleri tam bilmiyorumda açıklayabilir misiniz? Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cihazı açtığınızda Android 13 olarak karşılayacak. Birkaç güncelleme istiyor başlangıçta onları da yaptıktan sonra rahatça kullandım ben.
KS KS T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #10 Erdym dedi: Cihazı açtığınızda Android 13 olarak karşılayacak. Birkaç güncelleme istiyor başlangıçta onları da yaptıktan sonra rahatça kullandım ben. Genişletmek için tıkla... Sıfır şekilde geliyorsa sorun yok benim için. Mertcan39 dedi: Cihazlar üretildiği tarihe göre o an hangi işletim sistemi varsa o yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. İyi sosyaller! Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Cihazı açtığınızda Android 13 olarak karşılayacak. Birkaç güncelleme istiyor başlangıçta onları da yaptıktan sonra rahatça kullandım ben. Genişletmek için tıkla... Sıfır şekilde geliyorsa sorun yok benim için. Mertcan39 dedi: Cihazlar üretildiği tarihe göre o an hangi işletim sistemi varsa o yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. İyi sosyaller!