Samsung Galaxy S21 5G alınır mı?

Isınma problemi var mı, batarya ne kadar gidiyor hocam (günlük kullanımda)?

Telefonu almadan önce ısınma problemine dair şikayetler okumuştum ama öyle anormal bir ısınma problemi hissetmedim. Mobil veri ve GPS açıkken çabuk ısınabiliyor sadece. Yüksek grafikli oyunlar oynamadığım için oyun konusunda yorum yapmıyorum. Şarj meselesine gelirsek, ben genellikle Wi-Fi'de kullandığım için tüm günü çıkarabiliyor ama mobil veri ve GPS kullandığımda ekran süresi 3 4 saatlere kadar iniyor.
 
Bende hiçbir şekilde ısınmıyor S21 Fe. Şarjının da hızlı gitmesi gayet normal Güçlü işlemcisi var.
 
S20FE ve S21FE yerine düz S21 almak daha iyi gibi, oyun performansını bilemiyorum ama başlangıçta yüksek bir performans göstersede 15dk sonra ya da 30dk sonra performans düşüşü olabilir gibi, pil FE serilerine göre daha düşük ama kamera ve ekran konusunda daha kıymetli bir cihaz.

Yaptığım testlere göre 3.Geekbench testinde S20FE stabilitesini korurken S21FE (S20 ile aynı işlemci) biraz düşük sonuçlar vermişti, bunlar sentetik test olup gerçek yaşam ve kullanımda daha farklı sonuçlar elde edilebilir.

Güncelleme desteği daha uzun ve kapsamlı bir model olması S20 modelini daha alınabilir bir model olarak öne çıkartıyor.

Kendi görüşüm S20 sahip olduğu fiyat etiketine nazaran başarılı ve alınabilir bir telefon, Premium bir Android deneyimi yaşayacaksın diyebilirim.

Oppo poko coko şiyomi gibi cihazları liste dışı yapabilecek bir fiyat performans oranına sahip bence.
90803DDA-7F80-4C2A-9FA1-075BBF53D1F5.jpeg
 
Son düzenleme:
S21 FE kullanıyorum bende. Şarj bir tık can sıkıyor denebilir. İki adet var biri tüm gün hücresel veri biri de Wi-Fi ile kullanılıyor. Hücresel veri akşam 7 de yüzde 6 şarja düşüyor. 5.5 saat ekran süresi veriyor. Wi-Fi olan şu an yüzde 18 de 4 saat ekran süresi. Isınma konusun da az önce YouTube'dan video izlerken biraz fazla ısındı. İki gündür düşünüyorum iPhone 11 almamakla hata mı ettim diye?
 
Hocam ben de almayı düşünüyorum, cihazdan memnun musunuz? Düz S21 bu arada 13 bin lira şu an güncel fiyatı.
Burayı kullanmayı bıraktığım için geç dönüyorum ancak sorunuzu cevaplamam gerekirse ben Haziran ayında cihazı aldığım sürede 9.500 TL gibi bir fiyata almıştım şu an fazlasıyla memnunum. Aktif bir kullanımda bana 6-8 saat arası ekran süresi veriyor ve bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Isınma gibi bir problemi yok zaten ısınma varsa cihazı servise yollayın direkt.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı