Samsung Galaxy S21 FE ile ilk izlenimler

Mr. Nugget

Decapat
Yer
Sivas,Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sosyalliler,
Bugün sizlere S21 fenin ilk izlenimlerini bahsedeceğim.
1.ekran
Öncelikle ekranı çok iyi AMOLED olduğu için siyahları tam siyah gösteriyor ve ekran boyutu bence ideal ve parlaklığı oldukça iyi.
2.performans
Şu ana kadar birkaç oyun denedim PUBG, Minecraft, Brawl Stars gibi oyunlarda iyi sayılabilecek performans aldım ama çok ısınıyor.
3.batarya
Şarjı denilen gibi biraz hızlı bitiyor ama güc tasarrufu gibi modlarla bu süreyi arttırabiliyoruz yani günü geçiriyor.
4.akıcılık
Telefon 120Hz'yi iyi hissettiriyor menüler vs. yağ gibi akıyor.
5.malzeme kalitesi
Son olarak malzeme kalitesi polimer bir malzeme kullanılmış güzel bir görünüm katıyor telefona ama hissiyatı üst seviye hissettirmiyor bilginize.

IMG_20240823_211816-min.jpg

IMG_20240823_211810-min.jpg

IMG_20240823_211813-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sosyalliler,
Bugün sizlere S21 fenin ilk izlenimlerini bahsedeceğim.
1.ekran
Öncelikle ekranı çok iyi AMOLED olduğu için siyahları tam siyah gösteriyor ve ekran boyutu bence ideal ve parlaklığı oldukça iyi.
2.performans
Şu ana kadar birkaç oyun denedim PUBG, Minecraft, Brawl Stars gibi oyunlarda iyi sayılabilecek performans aldım ama çok ısınıyor.
3.batarya
Şarjı denilen gibi biraz hızlı bitiyor ama güc tasarrufu gibi modlarla bu süreyi arttırabiliyoruz yani günü geçiriyor.
4.akıcılık
Telefon 120Hz'yi iyi hissettiriyor menüler vs. yağ gibi akıyor.
5.malzeme kalitesi
Son olarak malzeme kalitesi polimer bir malzeme kullanılmış güzel bir görünüm katıyor telefona ama hissiyatı üst seviye hissettirmiyor bilginize.

Eki Görüntüle 2292157

Eki Görüntüle 2292156

Eki Görüntüle 2292158

Ben de S21 FE kullanıcısıyım, bataryası güç tasarrufunu kullanmadığın sürece daha hızlı bitse de 120 Hz'den vazgeçemiyorum: D120 Hz'e alıştıktan sonra 60 çok kötü geliyor insana.

Ben de S21 FE kullanıcısıyım, bataryası güç tasarrufunu kullanmadığın sürece daha hızlı bitse de 120 Hz'den vazgeçemiyorum: D120 Hz'e alıştıktan sonra 60 çok kötü geliyor insana.
Evet hocam mesela annemin telefonu 60 hz daha şimdiden çok kötü gelmeye başladı bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı