Samsung Galaxy S22 alınır mı?

O Xiaomi ile ilgili sıkıntı. Samsung'da ne kadar fırın gibi de olsa bir şey kapatmıyor.

Hangi şartlarda kullandığımı biliyor musunuz da böyle ezbere yazıyorsunuz. Araç içi güneş altında ve dış sıcaklık gölgede 45 derecelerin üzerinde. 8gen1 acayip ısınan bir işlemci, kapatması zaten gayet sağlıklı.
Xiaomi 12 soğutması olan cihaz. S22 de o da yok. Kamera harici kat kat üstün cihaz.

Kamera harici kat kat üstün cihaz.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. 2019'dan beri Xiaomi kullanan birisi olarak konuşuyorum. MIUI gerçekten rezalet bir arayüzmüş. S23'e geçince ONEUI arayüzünün ne kadar güzel ve kullanışlı olduğunu anladım. MIUI kısa bir zaman sonra çok çabuk şişiyor ve kasmalar başlıyor. Bence Xiaomi kullanılacaksa Custom ROM ile kullanılmalı. Benim kullandığım cihazlar hep orta segmentti. Ancak 12T, 10T kullanan tanıdıklarım da benzer durumdan şikayetçiydi.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. 2019'dan beri Xiaomi kullanan birisi olarak konuşuyorum. MIUI gerçekten rezalet bir arayüzmüş. S23'e geçince One UI arayüzünün ne kadar güzel ve kullanışlı olduğunu anladım. MIUI kısa bir zaman sonra çok çabuk şişiyor ve kasmalar başlıyor. Bence Xiaomi kullanılacaksa Custom ROM ile kullanılmalı. Benim kullandığım cihazlar hep orta segmentti. Ancak 12t, 10t kullanan tanıdıklarım da benzer durumdan şikayetçiydi.

Son versiyonda hiçbir sorun yok. Cihaz muazzam hızlı.
Amiral gemilerinde ne marka olursa olsun sıkıntı kolay kolay olmaz zaten.

MIUI 14 nispeten daha iyi. 12, 12.5 ve 13 gerçekten çok rezildi. Amiral gemisi kullanıyor olsam da elimde orta segment somut örneği de var. Zamanında benim aldığım fakat şu an babamın kullandığı Redmi Note 6 Pro cihazında MIUI 10 yüklü ve ciddi şekilde kasıyor. RN6 Pro'dan biraz daha güçsüz Samsung Galaxy M20'de ise ONEUI 2.0 yüklü ve hiçbir şekilde kasma yok. Ben yine de ONEUI arayüzünün daha iyi olduğu kanaatindeyim. Üstelik telefonu ilk açtığımızda kutudan saçma sapan uygulamalar çıkması, uygulama listesinde gözükmeyen ve casus olduğu düşünülen programların bulunduğu arayüz akla geliyor MIUI denince.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. 2019'dan beri Xiaomi kullanan birisi olarak konuşuyorum. MIUI gerçekten rezalet bir arayüzmüş. S23'e geçince One UI arayüzünün ne kadar güzel ve kullanışlı olduğunu anladım. MIUI kısa bir zaman sonra çok çabuk şişiyor ve kasmalar başlıyor. Bence Xiaomi kullanılacaksa Custom ROM ile kullanılmalı. Benim kullandığım cihazlar hep orta segmentti. Ancak 12t, 10t kullanan tanıdıklarım da benzer durumdan şikayetçiydi.

Hocam, benim elimde 12t var. MIUI 14.0.12.0 sürümüyle şu an bayağı akıcı. İllaki Custom ROM'un vakti gelecek ama daha var.

MIUI 14 nispeten daha iyi. 12, 12.5 ve 13 gerçekten çok rezildi. Amiral gemisi kullanıyor olsam da elimde orta segment somut örneği de var. Zamanında benim aldığım fakat şu an babamın kullandığı Redmi Note 6 Pro cihazında MIUI 10 yüklü ve ciddi şekilde kasıyor. RN6 Pro'dan biraz daha güçsüz Samsung Galaxy M20'de ise One UI 2.0 yüklü ve hiçbir şekilde kasma yok. Ben yine de One UI arayüzünün daha iyi olduğu kanaatindeyim. Üstelik telefonu ilk açtığımızda kutudan saçma sapan uygulamalar çıkması, uygulama listesinde gözükmeyen ve casus olduğu düşünülen programların bulunduğu arayüz akla geliyor MIUI denince.

M20'de Android 10 geçenler bir ara böyle kasma sorununda müzdariplerdi ama ilginç ki Samsung ciddi anlamda One UI'yi güzel optimize ediyorlar. Böylelikle telefonlar rahatlıklar Android 10 gibi sürümlere yükselebiliyor. Başka markalar olsa ya 9'da bırakır ya da kendi lansman sürümünde bırakırdı. Bazı cihazlar öyle ama Samsung bu yazılım konusunda çok iyi iş çıkartıyor.

Son düzenleme:
Hocam, benim elimde 12t var. MIUI 14.0.12.0 sürümüyle şu an bayağı akıcı. İllaki Custom ROM'un vakti gelecek ama daha var.

Xiaomi 12 de MIUI 14.0.4 sürümü var gayet akıcı.

M20'de Android 10 geçenler bir ara böyle kasma sorununda müzdariplerdi ama ilginç ki Samsung ciddi anlamda One UI'yi güzel optimize ediyorlar. Böylelikle telefonlar rahatlıklar Android 10 gibi sürümlere yükselebiliyor. Başka markalar olsa ya 9'da bırakır ya da kendi lansman sürümünde bırakırdı. Bazı cihazlar öyle ama Samsung bu yazılım konusunda çok iyi iş çıkartıyor.

12t genel olarak kullanıcı yorumunuz nelerdir? Vaktiniz olursa bilgi sahibi olalım.

Son düzenleme:

Ben de MIUI'yi uzun zamanlar kullandım ve bayağı kötü bir arayüz. Hiçbir zaman One UI kadar akıcı hissettirmiyor zaten. Onu geçtim en son galerinin arkada açık kalma bugu gibi garip buglar vardı cihaz sebepsiz yere ısınıp pili sömürüyordu. Emin olabilirsin One UI'li bir telefon o şartlarda bile çok daha stabil çalışacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı