Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
16-20k
S22 nin ısınma sorunu abartılıyor normal kullanımda bir ısınma sorunu yok ama oyun oynarken rahatsız etmeyecek düzeyde ısınıyor ısıya bağlı olarak aşırı bir fps kaybıda yaşanmıyor bataryası zaten sorun olmaz demişsin S23 FE 2 yıl daha fazla güncelleme alacak ve 2k fiyat farkı var başka da çok bir fark yok hangi tasarım hoşuna giderse onu al ben küçük telefon sevdiğim için s22 tercih ettim

Ben zaten telefon da oyun oynayan birisi değilim. İstediğim şey fotoğrafı iyi çeksin ekranı ve tasarımı iyi olsun istiyorum. Benim bü tüm isteklerimi karşılayan cihaz S23 fakat işte bütçem en fazla 20k. Zaten bütcem yüksek olsa bu konuyu bile açmazdım. Ayrıca fikirlerin için teşekkür ederim. Şuanlık benim bütçeme göre istediklerimi karşılayan S22 gibi duruyor.
Oyun oynayan birisi değilseniz bence 31k vermeye değmez bir kamera için zaten dağlar kadar fark da yok

Sensin trol bro yanan telefonu millete öneriyorsun Samsung fanboy seni.

Şarjı su gibi bitecek o telefonun.
Bilmeden konuşan bir troll haklısınız

S22'nin ısınma sorunu abartılıyor normal kullanımda bir ısınma sorunu yok ama oyun oynarken rahatsız etmeyecek düzeyde ısınıyor ısıya bağlı olarak aşırı bir FPS kaybıda yaşanmıyor bataryası zaten sorun olmaz demişsin S23 FE 2 yıl daha fazla güncelleme alacak ve 2K fiyat farkı var başka da çok bir fark yok hangi tasarım hoşuna giderse onu al ben küçük telefon sevdiğim için S22 tercih ettim.

Oyun oynayan birisi değilseniz bence 31k vermeye değmez bir kamera için zaten dağlar kadar fark da yok.

Bilmeden konuşan bir troll haklısınız.

Hocam elime almasam okey de yarım saat Instagram da gezdik ısındı bayağı dışarıda.

Hocam bilmiyorum ama bu iş biraz da şans ve kullanım işi gibi şahsen aynı iki telefonun aynı kullanım koşullarında farklı performans sergilediğine şahit oldum birisi ısınıyor diğeri az ısınıyor gibi.

Şarj için ve
Hocam bilmiyorum ama bu iş biraz da şans ve kullanım işi gibi şahsen aynı iki telefonun aynı kullanım koşullarında farklı performans sergilediğine şahit oldum birisi ısınıyor diğeri az ısınıyor gibi.
One UI 6.1 den sonra ısınma sorunu ortadan kalkıyor sadece oyun oynarken rahatsız etmeyecek şekilde ısınıyor tam bir f/p ürünü bence

Telefonu 60 hz de ve oyun oynamıyorsanız güç tasarrufunda kullanılmasını tavsiye ederim hem şarja hemde ısınmaya etkisi var

S23 fenin kamerasının gece çekimi çok sağlıklı değil diye biliyorum forumda görmüştüm birisi alıp iade etmişti bir araştırın almadan.
Evet hocam o benim. Tam da bunun hakkında yazacaktım.

@Xylo Hocam S23 FE sakın almayın. 3 gün kullanıp iade ettim. Gereksiz ısınmalar yapıyor, bataryası %5'in altına düşünce çok kısa sürede kapanıyor bir anda, kamerası gece (karanlık) çekimlerde rezalet. Benim abimde S23 düz var ve onun kamerası çok iyi çekiyor. Az önce S23 FE'min iade parası yattı ve yine az önce S22 sipariş ettim.

S23 FE kamerasında mavi ışık ve düşük parlaklık var

Konuma bakarsanız çektiğim fotoğrafların dandikliğini görürsünüz. S23 fe ile çekildi onlar. S22 alın geçin.

Edit: S22 hala taş gibi telefon, fazladan güncelleme desteği var kısmına takılmanızı çok tavsiye etmem. Bundan önceki telefon M31 idi 2020 kasa ve hala taş gibi çalışıyordu açıkcası. Ayrıca s23Fe'nin bataryası her ne kadar büyük olsa da verimsiz kesinlikle.

Evet hocam o benim. Tam da bunun hakkında yazacaktım.

@Xylo Hocam S23 FE sakın almayın. 3 gün kullanıp iade ettim. Gereksiz ısınmalar yapıyor, bataryası %5'in altına düşünce çok kısa sürede kapanıyor bir anda, kamerası gece (karanlık) çekimlerde rezalet. Benim abimde S23 düz var ve onun kamerası çok iyi çekiyor. Az önce S23 FE'min iade parası yattı ve yine az önce S22 sipariş ettim.

S23 FE kamerasında mavi ışık ve düşük parlaklık var

Konuma bakarsanız çektiğim fotoğrafların dandikliğini görürsünüz. S23 FE ile çekildi onlar. S22 alın geçin.

Edit: S22 hala taş gibi telefon, fazladan güncelleme desteği var kısmına takılmanızı çok tavsiye etmem. Bundan önceki telefon M31 idi 2020 kasa ve hala taş gibi çalışıyordu açıkçası. Ayrıca S23FE'nin bataryası her ne kadar büyük olsa da verimsiz kesinlikle.

Hocam bende S22 almayi dusunuyorum ama bayaryasi cok hizli bitiyormus bir de cok isiniyormus ama hala F/P Trendyol'da 18k şu an bu fiyata boyle ozellikte bir amkral gemisi yok piyasada

Hocam bende S22 almayi dusunuyorum ama bayaryasi cok hizli bitiyormus bir de cok isiniyormus ama hala F/P Trendyol'da 18k şu an bu fiyata boyle ozellikte bir amkral gemisi yok piyasada
Isınma sorunları son gelen OnuleUİ güncellemesi ile neredeyse sıfırlanmış, anladığım kadarıyla normal bir ısınma söz konusu şuan telefonda. Batarya konusuysa evet S22 nin kanayan yarası. Konum, Bluetooth gibi özellikleri gerekmedikçe kullanmadiktan sonra ve ekran parlaklığını da bir tik düşürerek yine de günü kurtarmak mümkün. Ama batarya mevzusu dışında kesinlikle çok iyi cihaz bu fiyata. Ben n11 den bittibitiyor satıcısından aldım orayı tavsiye ederim.

Herkese merhaba arkadaşlar. Dün akşam telefonum bozuldu ve yeni telefon alma ihtiyaçı doğdu. Aklıma takılan bir sorun var, hala 2024 yılında Samsung Galaxy S22 alınır mı?
16-20k aralığında 3 tane cihaz mevcut, Samsung Galaxy A55, Samsung Galaxy S23F ve Samsung Galaxy S22 mevcut. Hepsinin karşılaştırmalarına baktım, Samsung Galaxy S23FE vs Samsung Galaxy S22 kafa kafa. Tek sorun Samsung Galaxy S22'nin batarya sorunu olması. Zaten önceki telefonumu günde 2 kez şarj eden birisiyim. O yüzden pek bir sorun olacağını düsünmüyorum. Normal de bu konuyu açmayıp Samsung Galaxy S23F alacaktım fakat Samsung Galaxy S23FE'nin tasarımını ve kalınlığını hiç beğenmedim. O yüzdendir ki kafam karıştı hangisi almam konusunda. Şimdiden görüş ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için çok önemli.
Alınır aslında ama ben sırf şarjı kötü diye tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı