Samsung Galaxy S22 vs S23FE

Merhaba hocam, evet aldım yaklaşık 5 aydır da kullanıyorum, ısınma konusunda evet biraz öyle ama abartılacak kadar da bir ısınması yok bence. Fiyat açısından pişmanım 5 ayda hiç mi değişmez bu piyasa. Batarya olarak bir günü çıkartıyor ama çok sık kullanan biriyseniz tavsiye etmem. Onun dışında işlemci ve kamera performansından aşırı memnunum. Ayrıca çok kibar bir telefon ele cebe vs. çok güzel duruyor.

Hocam babam için S22 almayı düşünüyorum genellikle sosyal medya, kamera ve aramalar için kullanacak, telefonun son durumu aynı şekilde devam ediyor mu acaba yoksa herhangi bir sıkıntı çıkardı mı ona göre tavsiye edeceğim.

Hocam babam için S22 almayı düşünüyorum genellikle sosyal medya, kamera ve aramalar için kullanacak, telefonun son durumu aynı şekilde devam ediyor mu acaba yoksa herhangi bir sıkıntı çıkardı mı ona göre tavsiye edeceğim.

Hocam kronik bir ısınma sorunu var ama öyle abartılacak kadar da değil bence daha öyle bir şey yaşamadım ben ve babanız yoğun çalışan bir kişiyse sürekli telefonla konuşan vs. pek tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı