- Makaleler
- 1
Doğru karar. Exynos'u daha çok geliştirmeleri gerekiyor. Bir süreliğine Snapdragon ile takılsa iyi olur Samsung.
Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.
Ben Dimensity'yi de sevmiyorum ki. Kullanıcıyı kısıtlayan her platforma düşmanım ben. Kaynakları paylaşsınlar o zaman belki kullanırım.Dimensity de öyle deniliyordu hocam şuan snapdragonu bile geçiyor bazen.
Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy S serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.Bana göre de öyle ya, S9+ kullanıyorum önceki telefonlarım S8 ve S8+ idi ötesi yok ya, telefonun her elime aldığımda o Premium hissiyatını veriyor ama S10 üstü modellerde o yok, bir de çerçevesiz ekranı zerre sevmiyorum.
Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy S serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.
Direkt olarak S20 serisi bana direkt olarak tasarımından sonra prestiji olmayan bir telefon olarak geliyor. Tasarımını hiç beğenmedim o serinin. S21 Ultra ve S22 Ultra veriyor sadece Premium hissiyatını ama S10 öncesi kadar değil.Şahsen elime aldığımda düz S20, S21, S22'nin verdiği prestiji bana hiçbir cihaz vermiyor, özellikle Ultra serilerinki... Sanırım siz S20 FE'den bahsediyorsunuz, S20 prestijli bence.
Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy s serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.
![]()
İddialar Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonların şubat ayının ilk haftasında piyasaya sürüleceği yönünde. Bu defa farklı olan ise tüm modellerin küresel olarak aynı çipset ile piyasaya sürülmesi olabilir. Tamamen Snapdragon serisi ile gelecek Galaxy S23 serisi telefonlarla ilgili söylentiler aylardır devam ediyor ve Qualcomm'dan gelen son açıklamalar da bu söylentilerin doğru olduğunu doğrular nitelikte. […]
Devamı: Samsung Galaxy S23 Serisi Sadece Snapdragon Çipset Kullanabilir
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.
Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 Gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 Gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.
Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 Gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 Gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.
Snapdragon 8 gen 1 fiyaskoydu. Umarım 8 gen 1'deki sorunlar bu işlemcide olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.