Samsung Galaxy S23 Serisi Sadece Snapdragon Çipset Kullanabilir

Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.

Bana göre de öyle ya, S9+ kullanıyorum önceki telefonlarım S8 ve S8+ idi ötesi yok ya, telefonun her elime aldığımda o Premium hissiyatını veriyor ama S10 üstü modellerde o yok, bir de çerçevesiz ekranı zerre sevmiyorum.

Bana göre de öyle ya, S9+ kullanıyorum önceki telefonlarım S8 ve S8+ idi ötesi yok ya, telefonun her elime aldığımda o Premium hissiyatını veriyor ama S10 üstü modellerde o yok, bir de çerçevesiz ekranı zerre sevmiyorum.
Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy S serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.

Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy S serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.

Şahsen elime aldığımda düz S20, S21, S22'nin verdiği prestiji bana hiçbir cihaz vermiyor, özellikle Ultra serilerinki... Sanırım siz S20 FE'den bahsediyorsunuz, S20 prestijli bence.

Şahsen elime aldığımda düz S20, S21, S22'nin verdiği prestiji bana hiçbir cihaz vermiyor, özellikle Ultra serilerinki... Sanırım siz S20 FE'den bahsediyorsunuz, S20 prestijli bence.
Direkt olarak S20 serisi bana direkt olarak tasarımından sonra prestiji olmayan bir telefon olarak geliyor. Tasarımını hiç beğenmedim o serinin. S21 Ultra ve S22 Ultra veriyor sadece Premium hissiyatını ama S10 öncesi kadar değil.

Ben de aynı telefonu kullanıyorum ve çerçevesiz ekran bence gayet başarılı bu telefonda. Ayrıca Premium hissiyat konusunda haklısınız, gerçekten hissettiriyor. Dediğiniz gibi, S10 sonrasında da yok. Şahsen ben tüm Galaxy s serisi telefonlarını inceledim birebir ve şunu söyleyebilirim ki S10+ sonrası Premium hissiyatı kaybolmaya başlamış. Özellikle S20 serisinde.

S20 direkt a serisinin hafif Premium hali gibi, hayatımda bu kadar çirkin arka tasarım görmedim.

Galaxy S23 Snapdragon

İddialar Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonların şubat ayının ilk haftasında piyasaya sürüleceği yönünde. Bu defa farklı olan ise tüm modellerin küresel olarak aynı çipset ile piyasaya sürülmesi olabilir. Tamamen Snapdragon serisi ile gelecek Galaxy S23 serisi telefonlarla ilgili söylentiler aylardır devam ediyor ve Qualcomm'dan gelen son açıklamalar da bu söylentilerin doğru olduğunu doğrular nitelikte. […]

Devamı: Samsung Galaxy S23 Serisi Sadece Snapdragon Çipset Kullanabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Snapdragon 8 gen 1 fiyaskoydu. Umarım 8 gen 1'deki sorunlar bu işlemcide olmaz.

Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 Gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 Gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.

Benim tanıdıgım Samsung, bu Samsung degil. S10+ zamanlarında Exynos işlemcilerle Android'in zirvesine oturdu zaten. (daha önce de öyleydi de) 8 Gen 2'de iyi olabilir çünkü Exynos 2100 ve 2200 çok verimli değil, 2300'den de çok bir şey beklemiyorum şu an rakiplerine göre tek ve tek kötü yanı 5-6 saat ekran süresi vermeleri. Umarım 8 Gen 2 ile hallederler, öyle gözüküyor zaten.

Dosya Ekleri

• 129D56E2-956C-40FD-9434-4261449A8818.jpg
    129D56E2-956C-40FD-9434-4261449A8818.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 38
  • A6992905-FEE8-430B-9849-D57769347C3C.jpg
    A6992905-FEE8-430B-9849-D57769347C3C.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Snapdragon 8 gen 1 fiyaskoydu. Umarım 8 gen 1'deki sorunlar bu işlemcide olmaz.

X30 Edge'in sıcaklık değerleri normal, adam kendiside söylüyor X30 Edge ısınmıyor diyor, kullanılan malzeme kalitesi kötü ve 45 derecelerde eli gayet yakar, aslında 45 derece normal bir değer. Lenovo telefonla haşir neşir olan bir marka değil zaten.

Bana YouTube yorumu atıp durmayın, S22 anormal derecede asla ısınmıyor, 12S Ultra 62 dereceleri gördü testlerde içerisinde TSMC'nin ürettiği 8+ Gen 1 var ona neden ısınmıyor diyorsunda 50 derecede çalışan S22'ye ısınıyor diyorsun ki? Kaldı ki iPhone 13'te 47-48 derecelerde çalışıyor.

En yüksek grafiklerde 60 FPS oyun oynuyor al bak ısınıyor muymuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı