İnceleme Samsung Galaxy S23 Uzun Kullanım Deneyimi

Şiddeti ayarlanıyor. En sonda ise sizinki gene de zayıf geliyorsa bilemem. Ultra modelini kullanma şansım oldu az çok. Onda gayet yeterliydi.

Tamamdır. amiral gemisine dandik titreşim motoru takmamışlardır herhalde deneyip göreceğiz.

Siz de titreşim motorunun zayıflığından rahatsız oldunuz mu? Biliyorsunuzdur ki iPhone'larda titreşim mükemmel çalışıyor, bir iPhone'a göre titreşim motoru zayıf mı?

Hocam titreşim konusunda örnek verecek olursam S9+ kullanıyordum. O titrediği zaman masada insanlar korkardı.şaka bir yana S23 sanki daha nazik titriyor. Hatta animasyonu açtım titreşimle birlikte hoparlörden sahte titreşim sesi veriyor. Bazen cebimde hissetmeyip insanlardan trip yediğim oldu maalesef. Ama genel olarak memnunum.

Dostum pili günde kaç saat gidiyor? Benim cihaz yaklaşık 5 saatte %70 ila 75 arasında şarj yiyor. 76 uygulama derin uykuda. Pil 85'e sınırlı.

Ultra modelini kullanma şansım oldu az çok. Onda gayet yeterliydi.
Ultra'da da o kadar iyi değil. Sona getirdiğinde gerçekten titretmesini beklersin ama iş yaparken bazen hissetmiyorum bile, oysa masayı titretip hissettirmesi lazım. Masayı geçiyorum bazen cebimde bile hissetmiyorum.

Bir iPhone'a göre titreşim motoru zayıf mı?
Hangi iPhone olduğuna bağlı olarak evet. Eski ofiste bir arkadaşın iPhone'u ofisi titretiyordu. Nasıl becermiş emin değilim, iPhone kullanıcıları bile şaşırıyordu.

Doğrudur hocam. Benimki iPhone 7 masanın üzerinde 5-6 kitabın üzerine koyduğum halde masayı acayip titretiyor. Titreşim çok önemli gerçekten.

@735838 masayı titretsin derken, telefon dibimde duruyor ve ben çaldığını ekranın parlamasından görüyorum. Öyle bir titretmemek yani. Az bir şey masaya titreşim verse kolum zaten dibinde, hissetmesi lazım ama yok.

Hmmm anladım hocam. Olsun, herkesin bir kusuru vardır eyvallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…