Maksimum 45-47 derece olacaktır şu sıralar havanın sıcak olması sebebiyle. Ben S24 ile serin günlerde (nisanda) PUBG denediğimde 35 derece civarı oluyordu.Hocam ben s24 plus düşünüyorum.sizce oyunda fazla ısınırmı?
Mağazalarda düşmez bence. Samsung Shop ile öğrenci indirimi kullanabilirsiniz edu epostanız varsa.Hocam peki s24+ ın fiyatı düşermi sizce (mağazadan satın almak istiyorum) fiyat:46 bin
Eskisinden bariz şekilde daha iyi. Özellikle zoom ile yazılar daha net temiz çıkıyor.Kamerası düzeldi mi telefonun?
Benim için önemli şahsen. En son özelliklere erişmek güzel oluyor benim açımdan. A34 kullanıyorum ve güncelleme desteği ile garantisi bitince Custom ROM kuracağım orası ayrı.
Zor beya root fln filan ben önceden j2 ye atmayı denedimde olmadıBu Custom ROM nedir ne işe yarıyor yapılması kolay mı?
256 gb a gerek yok 128 daha iyiS23 256 GB yerine S24 128 GB alabilirsiniz fiyatları hepsiburada, amazon gibi yerlerde aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.