Beyaz_G
Hectopat
Hayir ekran cerceve orani bu sefer iyi. Yine cok iyi degil ama S23 FE'den cok daha iyi.FE diye kocaman çerçeveli telefon çıkarıyorlar. 23'de olduğu gibi bir ekranı olmaz umarım.
Hayir ekran cerceve orani bu sefer iyi. Yine cok iyi degil ama S23 FE'den cok daha iyi.FE diye kocaman çerçeveli telefon çıkarıyorlar. 23'de olduğu gibi bir ekranı olmaz umarım.
S21 FE'den sonra ne değişti acaba, böyle kalın çerçeveye döndüler.Hayir ekran cerceve orani bu sefer iyi. Yine cok iyi degil ama S23 FE'den cok daha iyi.
Bilemeyecegim. A serisi falan donanim olarak iyi cihazlar. Bence bir yerden kismak istediler o da ekran kasa orani oldu.S21 FE'den sonra ne değişti acaba böyle kalın çerçeveye döndüler.
Hocam bu arada S24 ile kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?Bilemeyecegim. A serisi falan donanim olarak iyi cihazlar. Bence bir yerden kismak istediler o da ekran kasa orani oldu.
Ekran suresi icin deneme yapmadim. %20 gibi takıyorum isim varsa 80 olunca yoksa 100 olunca cikartiyorum ama gunde 2 sarj istiyor. Yogun kullaniciyim ve cihaz kucuk pek yetmiyor bana. Ilk baslarda ekran suresi hatirladigim kadariyla 5 saatti Wi-Fi ile.Hocam bu arada S24 ile kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Son şarjdan bu yanayı seçip ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Ben de yurt dışı S24 bulabilirsem geçeceğim.Ekran suresi icin deneme yapmadim. %20 gibi takıyorum isim varsa 80 olunca yoksa 100 olunca cikartiyorum ama gunde 2 sarj istiyor. Yogun kullaniciyim ve cihaz kucuk pek yetmiyor bana.
%88 kullanımda 3 saat 20 dakika mı? Telefonu hangi amaçla kullanıyorsunuz?Burasi mi?
Normal kullaniciyim. Sosyal medya arada fotograf. Alakasi var midir bilmem ama telefonu hizli kullaniyorum. Yani hizlica uygulamalara girip cikiyorum arka plan uygulamalarini kapatmiyorum. Bluetooth ve konum acik. Gunluk 1-2 saat mobil veri kullanimim var. Parlaklik otomatikte. Muhtemelen benden kaynaklı bu kadar kotu ekran suresi. S23 ile benzer aslinda ekran suresi. S23 ile 6 saati görenler var diye biliyorum. S24'un Snapdragon versiyonu ise kat kat iyi performans veriyor ancak S24 Snapdragon versiyonu ulkemizde bulunmadığı icin S23 ile karsilastirabilirim.%88 kullanımda 3 saat 20 dakika mı? Telefonu hangi amaçla kullanıyorsunuz?
Mobil veri fazla etkiliyor. S23 Ultra ile aldığım ekran süresi;Normal kullaniciyim. Sosyal medya arada fotograf. Alakasi var midir bilmem ama telefonu hizli kullaniyorum. Yani hizlica uygulamalara girip cikiyorum arka plan uygulamalarini kapatmiyorum. Bluetooth ve konum acik. Gunluk 1-2 saat mobil veri kullanimim var. Parlaklik otomatikte. Muhtemelen benden kaynaklı bu kadar kotu ekran suresi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.