Samsung Galaxy S24 FE vs Galaxy A56

Furkan_00

Hectopat
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Eski bir Xiaomi kullanıcısıyım telefonu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu sefer Samsung almak istiyorum. 2 telefon arasında kaldım. A56 ve S24FE. A56 21.500 TL'ye Trendyol'da satılıyor. S24FE 29.000 TL'ye A101'de satılıyor. Satıcıdan yana sıkıntı olacağını düşünmüyorum lakin 7500 TL'lik fiyat farkını hak ediyor mu onu bilmiyorum. Güncelik hayatımda WhatsApp ve telefonda çok vakit geçiriyorum. Sosyal medya gibi alışkanlığım yok 5 6 ayda bir canım çekerse oyun giriyorum onlarda ağır oyunlar değil. Benim isteğim şarj, dayanıklılık, kasmaması. Telefonu 5 sene falan kullanmak istiyorum önümüzdeki 5 sene boyunca telefonu pek düşünmek istemiyorum. O yüzden sizce hangisi iyi tercih olur. Telefondan anlayan arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim. Bütçe olarak bu bantlarda takılacağım. En son maksimum S24FE daha üstüne çıkamam maalesef.

A serisi pil ömrü olarak daha iyidir ama s24feninde pil ömrü diğer Fe serilerinden iyidir.İmkan varda s24fe alın her açıdan daha iyi

İkisi arasında S24FE daha iyi fakat sizin işinizi A56'da görecektir. Açıkçası şuana kadar çıkmış en iyi a serisi olduğunu düşünüyorum. Kamerası da gayet güzel duruyor.

A serisi pil ömrü olarak daha iyidir ama S24feninde pil ömrü diğer FE serilerinden iyidir. İmkan var da S24FE alın her açıdan daha iyi.

İkisi arasında S24FE daha iyi fakat sizin işinizi A56'da görecektir. Açıkçası şu ana kadar çıkmış en iyi a serisi olduğunu düşünüyorum. Kamerası da gayet güzel duruyor.

Herkes S24FE yi öneriyor. Fakat ben A56 ile S24FE arasındaki 7 bin TL'lik fiyat farkının neden olduğunu anlayamadım hocam. mAh olarak daha düşük S24FE watt olarak da daha düşük. Anlam verebilmiş değilim sanırım ben bir şeyler kaçırıyorum.

Herkes S24FE yi öneriyor. Fakat ben A56 ile S24FE arasındaki 7 bin TL'lik fiyat farkının neden olduğunu anlayamadım hocam. mAh olarak daha düşük S24FE watt olarak da daha düşük. Anlam verebilmiş değilim sanırım ben bir şeyler kaçırıyorum.

İşlemci kamera ve malzeme kalitesi hocam.

İşlemci kamera ve malzeme kalitesi hocam.
Kasaları aynı malzemeden yapılıyor diye gördüm ama?
1764763500156.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı