Samsung Galaxy S24 FE vs Honor 200 Pro

Samsung Galaxy S24 FE vs Honor 200 Pro. İki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim? Pilin uzun gitmesi(hem oyunda hem oyun dışında), kameranın iyi olması benim için önemli. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Samsung Galaxy S24 FE vs Honor 200 Pro. İki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim? Pilin uzun gitmesi(hem oyunda hem oyun dışında), kameranın iyi olması benim için önemli. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Honor 200 Pro daha iyi. S24FE'nin avantajı performans (Honor'unda gayet iyi) ve guncelleme destegi. Kamera, ekran, batarya gibi konularda Honor daha iyi.

Size kalmış. İkisi de iyi telefondur.

İkisi arasında hala karar veremedim, S24Fe performans ve güncelleme desteği açısından cezbediyor ama Honor'un diğer özellikleri de çekiyor kendine.
Normalde H200 Pro ile S24 Fe ile arasında bu kadar net öneri yapmazdım ama şu indirim varken S24 Fe kaçmaz. Alın geçin derim.
Screenshot_20250401_204653_Chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı