Samsung Galaxy S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

Bütçe
35000

furknkse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Yaklaşık olarak 35.000 TL bütçem var fakat S24 ile iPhone 13 arasında arada kaldım.

S24'ün biraz daha öne çıktığını biliyorum fakat Android telefonlar 1-2 yıl sonra yavaşlıyor. Tek dert edindiğim kısım, Android hiçbir zaman iOS akıcılığına yaklaşamıyor.

2. el olarak da satarken iPhone her zaman iyi fiyata gider fakat Android'ler her zaman ölücüdür. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Buyurunuz.

Android yavaş mı. 😂😂 12-16 sanal Rami de eklersek 20gb+ ram li cihazlar var, gözünüzü seveyim androide yavaş demeyi bırakın. Bu kadar ram çoğu bilgisayarda yok yahu. 😅

Ayrıca S24 ün yağ gibi akan ekranı ile 60hz lık ip13 ü nasıl bir tutuyorsun anlamadım.

Tek sıkıntı evet androidler ikinci elde fazla ölür ama oda Apple dan üstün olan yanlarını kullandığına sayarsın. Zaten al-sat yapmıyorsan ikinci elde fiyatının düşmesi çok da kafaya takılacak birşey değil. Ha bütçen varsa düz s24 yerine diğer androidlerin Pro cihazlarına bak derim.

S24? Yavaşlama? Umarım ironi yapıyorsunuzdur 4 yaşındaki s20 hala taş gibi yavaşlamayı işletim sistemine değil donanıma göre yargılarsanız sevinirim

Bir yanda 15-16 ile denk cihaz varken gidip 13 almak ahmaklıktır.

S24 kamera performans tasarım açısından memnun bırakır sizi

iPhone 13 alıp paranızı çöpe atmayın.

1-2 sene yavaşlama dediğin şeyi giriş seviyesi cihazlarda görürsün Apple her cihazı güçlü donanımlar kullanıyor bu yüzden insanlara hızlı geliyor.

60Hz ekrana da o kadar para verilmez bence 35 bin verecem birde 60hz ekran 90 hz bile değil android tarafında 6-7 binlik cihazda bile 90hz bulabiliyorsun.

Android kadar özgürde değil İOS kapitalist bir sistemi var.

Samsung Exynos işlemcisi yerine başka cihazlar daha mantıklı bence mesela Honor 200 Pro olabilir fiyat bandında çok üstün özellikleri var.

Arkadaşlar selam,
Yaklaşık olarak 35.000 TL bütçem var fakat S24 ile iPhone 13 arasında arada kaldım.

S24'ün biraz daha öne çıktığını biliyorum fakat Android telefonlar 1-2 yıl sonra yavaşlıyor. Tek dert edindiğim kısım, Android hiçbir zaman iOS akıcılığına yaklaşamıyor.

2. el olarak da satarken iPhone her zaman iyi fiyata gider fakat Android'ler her zaman ölücüdür. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Buyurunuz.

Hep giriş seviyesi Android telefonlar kullandığımız için size öyle gelmesi normal S24 yerine bütçeyi arttır S24+ veya S25 serisi bekle.

Arkadaşlar selam,

Yavaşlık eskidendi. 6 Yıl boyunca Samsung'un (Eski amiral gemisi) S9+ kullandım. Hiç yavaslama donma kasma olmadı. Şu an aktif olarak S23 kullanıyorum. 2. Yıla yaklaştım. Gram donma ve kasma yok.

Sorunuza gelecek olursak. S24 Daha güncel bir seçim olacaktır.

Yılların iPhone kullanıcısı olarak şu an da elimde de iPhone 13 var ama S24 öneririm. Artık son güncellemeyle yavaşlamaya başladı. iPhone 16 ile de arasında kayda değer fark olmadığı için yenilemedim.

Eğer MacBook + iPhone + AirPods gibi bir kombinasyonunuz yoksa iPhone almayın.

Sadece tanıdıktan temiz ikinci el ucuza alırsanız öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı