Çözüldü Samsung Galaxy S24FE için orijinal adaptör kullanmamak problem yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lukass

Hectopat
Yer
İzmit
Merhaba iyi akşamlar,

Bugün Samsung Galaxy S24 FE aldım. Ancak şarj adaptörü almayı unuttum. Bu ay biraz sıkışık durumda olduğum için orijinal adaptörü almam muhtemelen 1 ay kadar sarkacak.
Elimde Redmi 10 2022 cihazının orijinal 22.5W hızlı şarj adaptörü ve USB-A to Type-C şarj kablosu var. Bu 1 aylık sürede idarelik olarak bu adaptörle telefonumu şarj etmeyi düşünüyorum.
Sizce bu adaptörü yaklaşık 1 ay kullanmam batarya sağlığı veya cihaz performansı açısından uzun ya da kısa vadede bir sorun yaratır mı?
Ona göre eski telefonumu bu süreç boyunca kullanmaya devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde şu an yok ve dediğim gibi temin etmem en az 1 ay sürer. Kutudan çıkan kabloya uygun adaptörüm yok. Kullanacağım ürün Xiaomi'nin kutusundan çıkan ürün olacak. Bu süre zarfında cihazı kullanmamalı mıyım peki?

Kullanın tabii ki. Öyle 1 2 ay ile olacak sorun değil ama orijinal temin etmeniz daha sağlıklı olur. Hem garanti hem de 2 3 sene kullanım süresi için daha sağlıklı.
Elimde şu an yok ve dediğim gibi temin etmem en az 1 ay sürer. Kutudan çıkan kabloya uygun adaptörüm yok. Kullanacağım ürün Xiaomi'nin kutusundan çıkan ürün olacak. Bu süre zarfında cihazı kullanmamalı mıyım peki?

Kullanın tabii ki. Öyle 1 2 ay ile olacak sorun değil ama orijinal temin etmeniz daha sağlıklı olur. Hem garanti hem de 2 3 sene kullanım süresi için daha sağlıklı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı