İnceleme Samsung Galaxy S25 incelemesi

Güzel ve bilgilendirici bir rehber olmuş, elinize sağlık. S25 Plus aldıracaksınız, o derece. Özellikle Plus modelinin 6.7 inç olması hoşuma gitti, çünkü benim elim de baya büyük.

Şu fotoğraflara bakınca lise yıllarım geldi aklıma. Liseyi oraya yakın bir Anadolu lisesinde okumuştum, tanıdık ortam.

Sağolun hocam. Büyük telefon istesem benim de tercihim o olacaktı. Bir fotoğraf Osmanbey, diğerleri Sofya'dan. Sanırım Osmanbey'den bahsediyorsunuz.

Sağolun hocam. Büyük telefon istesem benim de tercihim o olacaktı. Bir fotoğraf osmanbey, diğerleri Sofya'dan. Sanırım Osmanbey'den bahsediyorsunuz.

Evet, doğru anlamışsın. Peki sizce Samsung'un teknik servisi tercih edilir mi? Tanıdığım birine, ekranda tırnak hasarı var diye garanti dışı demişlerdi .

Evet, doğru anlamışsın. Peki sizce Samsung'un teknik servisi tercih edilir mi? Tanıdığım birine, ekranda tırnak hasarı var diye garanti dışı demişlerdi .
Hocam hiç işim düşmedi neyse ki. Garantisi ve servisi konusunda Samsung çok iyi diyen duymadım ama hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…