Samsung Galaxy S25+ Tasarımı Ortaya Çıktı

S25+, S24+, S23+ tasarımlarını yapan eleman alzheimar sanırım.
Alzheimer'dan ziyade markalar belli bir tasarım tutunca 3-4 yıl boyunca aynı tasarımı koruyabiliyor. Apple da bu süre çok daha fazla. Iphone 11 serisinden beri tasarım aynı arka kamera boyutu değişiyor. Amiral gemilerinde böyle tasarımlar uzun süre kalabiliyor maalesef.

iPhone 16 serisi 15 ile çok benzerdi, tasarım konusunda olsun, yenilik konusunda olsun.
Tasarım olarak uzun süredir Apple gibi değiştirmiyor Samsung da.

Acaba Samsung'ta da aynısı mı olacak demiştim.
Kamera tarafında radikal değişiklik yok. Yonga, ekran gibi şeyler değişiyor yine. Batarya kapasitesi de yerinde sayıyor S20 serisinden beri.

iPhone 16 serisi 15 ile çok benzerdi, tasarım konusunda olsun, yenilik konusunda olsun. Acaba Samsung'ta da aynısı mı olacak demiştim.
17'nin Pro ve Pro Max modellerinde değişiklik göreceğiz gibi. Şu yandan da bakmak var, ne gibi bir değişiklik yapabilirler ki? Bence her markanın tasarımı kendince oturdu ve yakışıyor. 16'da alt alta kamerayı beğenmedim ama orası doğru.

Evet ama Samsung'da sorun şu. 60bin TL ödeyeceğin S25+ ile A15 ayırt edilemiyor. 40bin TL ödediğin S24+ ile A35 ayırt edilemiyor. Amiral bir tasarım oturtmali bu düz ve Plus modellerinede. Applede böyle bir sorun yok çünkü apple griş ve orta segment üretmiyor.
Alzheimer'dan ziyade markalar belli bir tasarım tutunca 3-4 yıl boyunca aynı tasarımı koruyabiliyor. Apple da bu süre çok daha fazla. Iphone 11 serisinden beri tasarım aynı arka kamera boyutu değişiyor. Amiral gemilerinde böyle tasarımlar uzun süre kalabiliyor maalesef.

Tasarım olarak uzun süredir Apple gibi değiştirmiyor Samsung da.

Kamera tarafında radikal değişiklik yok. Yonga, ekran gibi şeyler değişiyor yine. Batarya kapasitesi de yerinde sayıyor S20 serisinden beri.

17'nin Pro ve Pro Max modellerinde değişiklik göreceğiz gibi. Şu yandan da bakmak var, ne gibi bir değişiklik yapabilirler ki? Bence her markanın tasarımı kendince oturdu ve yakışıyor. 16'da alt alta kamerayı beğenmedim ama orası doğru.
Yok ben de zaten yeni bir şey beklemiyorum. Her sene zaten benzer özelliklerle on milyonlarla adet üretiyorlar. Bana fazla geliyordu zaten. O kadar telefonu kim ne yapacak, ne olacak zaten.

Snapdragon ile gelirse 70-80.000 aşağısında bence Plus beklemeyin derim.

Sizin söylediğiniz gibi 50.000'den başlayabilir s25.
Ultra modelde Apple gibi 100.000 lira olur bence.
Ben de bayağı fazla abartıyorum da yine de çok aşırı uygun olmaz gibi.

Ultra modelinin maksimum 80K olacağını düşünüyorum, Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyor.

Galiba siyah diye bu kadar kötü duruyor. Başka renkleri daha güzel durur tahminimce.
Her ne kadar çıkmasına 1 ay kalmış cihazlar çıktığındakiyle birebir olmaya yakın olsa “sızdırılan” görsellere göre cihazın çıkıp sahip olduğu detaylar arasında uçurum fark oluyor.

İnanın ki bundan daha iyi görüneceğini düşünüyorum tasarım detaylarıyla, iPhone 16’da da aynısı oldu. Başta cidden kötü duruyordu ve gerçekten çıktığı haline benziyordu ancak eklenen kamera renk detaylarıyla falan filan göze güzel gelecek estetik bir tasarıma sahip olmuştu.

Ultra modelinin maksimum 80k olacağını düşünüyorum, Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyor.

Her ne kadar çıkmasına 1 ay kalmış cihazlar çıktığındakiyle birebir olmaya yakın olsa “sızdırılan” görsellere göre cihazın çıkıp sahip olduğu detaylar arasında uçurum fark oluyor.

İnanın ki bundan daha iyi görüneceğini düşünüyorum tasarım detaylarıyla, iPhone 16'da da aynısı oldu. Başta cidden kötü duruyordu ve gerçekten çıktığı haline benziyordu ancak eklenen kamera renk detaylarıyla falan filan göze güzel gelecek estetik bir tasarıma sahip olmuştu.

Hocam hakiketen de bu fiyatlarda çıkabilir. Zaten orada da abarttığımı belirtmişim o yazıda da.

S24+ 41.000 TL civarındaysa şu an S25+ 50-55 bin S25 Ultra da söylediğiniz gibi 80 bin civarında çıkar gibi.
S25'te 40-45 bin bandında çıkar. Yeni model çıkarsa onu bilemem.
Bu arada hocam artık bence minimum 256 GB depolama olmalı.12/256 16/512 gibi gitmeli 8/128 tarihe karışmalı 2/16 3/32 4/64 gibi en azından amiral gemisi segmentlerinde.
Yani en son model ya da 1-2 senelik bir amiral gemisi alıyorsun 8/128 sunulması (FE'ler hariç) aşırı saçma bence.

Hocam hakiketen de bu fiyatlarda çıkabilir. Zaten orada da abarttığımı belirtmişim o yazıda da.

S24+ 41.000 TL civarındaysa şu an S25+ 50-55 bin S25 Ultra da söylediğiniz gibi 80 bin civarında çıkar gibi.
S25'te 40-45 bin bandında çıkar. Yeni model çıkarsa onu bilemem.
Bu arada hocam artık bence minimum 256 GB depolama olmalı.12/256 16/512 gibi gitmeli 8/128 tarihe karışmalı 2/16 3/32 4/64 gibi en azından amiral gemisi segmentlerinde.
Yani en son model ya da 1-2 senelik bir amiral gemisi alıyorsun 8/128 sunulması (FE'ler hariç) aşırı saçma bence.
eger SD Elite ile geleceklerse bence baz S25 ve S25+ bir tık daha yuksek fiyattan gelebilir. bu arada dün Migros sanal marketten Gri S24 aldım. 128 gb. 33.890 TL. beni uzun süre götürür, fiyatta gayet iyi. S25'i bekleme gereği duymadım özellikle kamerada kayda değer bir yenilik getirmeyecekleri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı