Samsung Galaxy S25+ Tasarımı Ortaya Çıktı

Eger SD Elite ile geleceklerse bence baz S25 ve S25+ bir tık daha yuksek fiyattan gelebilir. Bu arada dün Migros sanal marketten gri S24 aldım. 128 GB. 33.890 TL. Beni uzun süre götürür, fiyatta gayet iyi. S25'i bekleme gereği duymadım özellikle kamerada kayda değer bir yenilik getirmeyecekleri için.

Hocam ben de S24+ kullanıyorum.
7 sene boyunca kafanız rahat olabilir güncelleme konusunda.

S24 serisinin tamamının 2024'ten başlayarak 7 sene güvenlik güncellemesi ve 7 tane Android sürümü güncelleme sözü var çünkü.

2025 ile beraber 6 seneye düşecek olsa da halen daha iyi bence.

iPhone bile çıktığı yıldan itibaren maksimum 7-8 sene alıyor diye biliyorum modelden modele değişecek şekilde.

S25 serisinin fiyatları sizce ne seviyede olur ? sanırım tüm seri SD Elit ile gelecekmiş. baz S25 modeli 50 bin TL bandında olur mu ?
SD elit ile gelirse o fiyatlarda olur, ozellikle ilk zamanlarda 60 bile olabilir. Piyasa SD elite maliyetleri ile alakali bir suru haber var dogrusunu bilmiyorum ama oyleyse fiyatlar sasirtacak bence.

selamlar. gördüğüm kadarıyla S25 serisi genel olarak Pil aynı , Lens aynı, Ekran aynı, şarj desteği aynı, Ram kapasitesi aynı. işlemci bu sefer tüm seride SD olmuş ki bu benim gibi işlemciyi aşırı yoran şeyler yapmayanlar için önemli değil. Seride ana değişiklikler yazılımsal olmuş. bu da S24 serisine de çok yakın zamanda gelir. insanlardaki beklentiyi karşılamayan bir seri olmuş. S24 almıştım, S25 serisini beklemediğim için bir şey kaybetmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı