Samsung Galaxy S25 vs iPhone 15

Bilibo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İkisi arasında çok kaldım, mantığım Samsung Galaxy S25 diyor fakat kalbim iPhone istiyor. Hep iOS kullanmak istemişimdir ama ikisinin arasında kaldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz iPhone modeller, ne ikinci elde ne de sıfırda hiçbir şekilde alınmaz. S25 daha üstün bir telefon. Eğer kalbinizde iPhone kullanmak varsa alabilirsiniz tabii fakat gerçekler ortada.

Apple al beğenmezsen satar başka marka alırsın mantığı saçma bence. Kişi eğer iOS'u hiç deneyimlemediyse ve deneyimlemek istiyorsa olabilir ama böyle bir merakı yoksa gereği yok. Açıkçası S25 serisi boş bir seri S24 serisine göre yenilik neredeyse getirmiyor ama yine de iPhone 15'e göre daha iyidir düz S25 modeli. iPhone 16 olsa seçenekler arasında 16 derdim açıkçası Samsung'un son güncelleme saçmalıklarından sonra ama 15'i önermem.

15'i aldım 5 gün anca kullandım. Birdaha da Apple el sürmedim en azından düz modeline kasıyor telefon :) asla o fiyatlara alınmamalı. Samsung S25 tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı