Samsung Galaxy S25 vs iPhone 15

Almadıkları için pişman olduğumun anlaşılacağını düşünmemiştim yazarken önce pişman olduğumu belirtip sonra da satamadığımı söylediğim için. Daha önce iphone kullanmadım yazdığım gibi. Sadece s25 aldığıma pişmanım, cihazdan hiç memnun değilim. Kişiden kişiye değişir ama benim bu cihazi secme sebeplerimi ve bunun için verdiğim parayı karşılamadı. 3 haftalık cihazı aldığım fiyatın yarısına bile satamiyorum şimdi ki başka bir şey alayım. Yani maddi olarak da bana zarar oldu. Araştırırken benim gibi arada kalan birini görünce yazmak istedim.
Verdiğiniz parayı S25 karşılamadıysa iPhone 15'den beklemeyin bunu hocam.
14 Pro Max kullanıcısıyım, ben de hiç hak etmediğini düşünüyorum 14pm'nin 40K'dan fazlasını. (Şu anki fiyatlarla)

Almadıkları için pişman olduğumun anlaşılacağını düşünmemiştim yazarken önce pişman olduğumu belirtip sonra da satamadığımı söylediğim için. Daha önce iphone kullanmadım yazdığım gibi. Sadece s25 aldığıma pişmanım, cihazdan hiç memnun değilim. Kişiden kişiye değişir ama benim bu cihazi secme sebeplerimi ve bunun için verdiğim parayı karşılamadı. 3 haftalık cihazı aldığım fiyatın yarısına bile satamiyorum şimdi ki başka bir şey alayım. Yani maddi olarak da bana zarar oldu. Araştırırken benim gibi arada kalan birini görünce yazmak istedim.
S24 Kullanmıştım kamera ve batarya berbattı. S25 de ondan farksızdır diye düşünüyorum çünkü işlemci dışında ikisi de aynı telefon. Siz neyinden memnun kalmadınız?

Neden memnun kalmadığınızı da söyleseniz keşke. @SureCile

S24 Kullanmıştım kamera ve batarya berbattı. S25 de ondan farksızdır diye düşünüyorum çünkü işlemci dışında ikisi de aynı telefon. Siz neyinden memnun kalmadınız?
Batarya kompakt cihazların genelinde sorun. Kamera da berbat değil ama bi' amiral gemisine yakışmayacak seviyede. iPhone 13'e göre falan daha iyi ama kamera paketinde genel olarak rakibi iPhone 15'e göre kötü.

Verdiğiniz parayı S25 karşılamadıysa iPhone 15'den beklemeyin bunu hocam.
14 Pro Max kullanıcısıyım, ben de hiç hak etmediğini düşünüyorum 14pm'nin 40K'dan fazlasını. (Şu anki fiyatlarla)
Vallahi haklısınız fiyatları hak etmiyorlar ben de ne yapacagimi bilmez halde kaldım öyle. İphone 15 ile ilgili de neredeyse kimseden olumlu bir sey duymadim. Zaten herkes promax dışında alma diyor iphone için. Demek siz 14pm'nin de hak etmediğini düşünüyorsunuz..
Açıkçası kamera çok önemli değildi benim için o konuda pek yorum yapamayacagım ama harika fotoğraflar çektiğini düşünmüyorum. Sadece gece modu beni şaşırttı epey iyi canlı gece fotoğrafları isteyenler için.
Bataryası çok kötü cidden benim için en büyük eksilerinden birisi bu. Telefonu neredeyse elime almadığım günler oluyor onda bile hızlı bitiyor. Navigasyon, müzik dinleme, telefonla görüşme ve mesajlasma kullanıyorum genel olarak, yoğun kullandığımda asla çıkartmıyor tek şarjla günü. Çok çabuk ısınıyor. Yüz tanıma ve parmak izi konusunda inanılmaz sıkıntı yaşıyorum neredeyse hiçbir zaman çalışmıyor. Bazen ekran takılıyor gelen aramaları açamadığım, mesaj yazamadığım oluyor. Akıllı saat kullanıyorum huawei fit 3, eski telefonum redmi idi onda sorun yaşamıyordum ama saat bağlantısında da cok problem çıkartıyor s25, sık sık kopuyor. Yıllardır kullandığım bazı uygulamalar bu telefona geçince açılmamaya ya da sık sık çökmeye başladı. Bir sabah uyandığımda galerim silinmişti kendi kendine çok önemli değil diye yedeklemiyordum, ne oldu hiç anlamadım.
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Amiral gemisi diye aldım bazilari ufak tefek de olsa yakışmıyor bence de. Üstelik az paralar da değiller. Tabii yine de s serisinden çok memnun olduğunu söyleyen tanıdıklarım var beklenti meselesi anladığım kadarıyla

Vallahi haklısınız fiyatları hak etmiyorlar ben de ne yapacagimi bilmez halde kaldım öyle. İphone 15 ile ilgili de neredeyse kimseden olumlu bir sey duymadim. Zaten herkes promax dışında alma diyor iphone için. Demek siz 14pm'nin de hak etmediğini düşünüyorsunuz..
Size tavsiyem iphone hakkında kimsenin lafına bakmayın kendiniz deneyimleyin. Ne alırsanız alın Beğenmezseniz zaten rahat satarsınız Samsunga göre. Bu forum iphone hakkında doğru bilgi edinebileceğiniz bir yer değil. Apple'dan çoğunluk nefret ediyor iyi yorumla karşılaşamazsınız.

60 Hz dışında düz modellerde alınabilirliği engelleyen bir şey yok. Telefotoya ihtiyacı olan Pro modelleri almaya çalışır. Düz 17 ile 60 Hz saçmalığı biterse gayet alınabilir bir model olacaktır. Fiyatını hak edip etmemesine yorum yapamam. Apple ürünleri ülkemizde pahalı buna göre değerlendirme yapmak lazım. Açıkçası iPhone 17 60 Hz ekranla gelmezse ve bütçem de yetiyorsa ben rakibi olacak S26 yerine tercih ederim. Samsung iyice saçmaladı S25 serisiyle. S26 serisiyle de bunu devam ettirecek gibi duruyor. Hiçbir değişiklik yapmıyorlar seriler arasında artık. iPhone alınca en azından stabil bir yazılıma kavuşuyorsun. Samsung'da One UI 7 ile ciddi ilerleme kaydetti ama S24 gibi bir telefon hala kasıyor arayüz yüzünden. Amiral gemisi bir cihazın kasması da savunulamayacak bir şey. Kasma derken arayüz yavaşlığından bahsediyorum.

Size tavsiyem iphone hakkında kimsenin lafına bakmayın kendiniz deneyimleyin. Ne alırsanız alın Beğenmezseniz zaten rahat satarsınız Samsunga göre. Bu forum iphone hakkında doğru bilgi edinebileceğiniz bir yer değil. Apple'dan çoğunluk nefret ediyor iyi yorumla karşılaşamazsınız.
Nefret ediyorum ben ama diğerleri gibi S24 Ultra çok kral cihaz diyerek değil.
Kendim 14 Pro Max kullanıyorum, bundan önce iPhone 13 ve ondan önce de Huawei Mate 20 Pro kullanıyordum.
Memnun olmadığımı açıkça paylaşıyorum. Övülecek bir şeyi varsa gelin övün bakalım neyi ile övüyorsunuz :D

60 Hz dışında düz modellerde alınabilirliği engelleyen bir şey yok. Telefotoya ihtiyacı olan Pro modelleri almaya çalışır. Düz 17 ile 60 Hz saçmalığı biterse gayet alınabilir bir model olacaktır. Fiyatını hak edip etmemesine yorum yapamam. Apple ürünleri ülkemizde pahalı buna göre değerlendirme yapmak lazım. Açıkçası iPhone 17 60 Hz ekranla gelmezse ve bütçem de yetiyorsa ben rakibi olacak S26 yerine tercih ederim. Samsung iyice saçmaladı S25 serisiyle. S26 serisiyle de bunu devam ettirecek gibi duruyor. Hiçbir değişiklik yapmıyorlar seriler arasında artık. iPhone alınca en azından stabil bir yazılıma kavuşuyorsun. Samsung'da One UI 7 ile ciddi ilerleme kaydetti ama S24 gibi bir telefon hala kasıyor arayüz yüzünden. Amiral gemisi bir cihazın kasması da savunulamayacak bir şey. Kasma derken arayüz yavaşlığından bahsediyorum.

iPhone’da ne değişiklik yapılıyor? Değişiklikleri sayar mısın 😀 Kimse S24 ve S25 arasında çok fark var demiyor ancak S25’in ekranı bile iPhone 16 yerine tercih etmeye değer.

Neden memnun kalmadığınızı da söyleseniz keşke. @SureCile

Batarya kompakt cihazların genelinde sorun. Kamera da berbat değil ama bi' amiral gemisine yakışmayacak seviyede. iPhone 13'e göre falan daha iyi ama kamera paketinde genel olarak rakibi iPhone 15'e göre kötü.
Kamera berbat değil ama dediğiniz gibi amiral gemisi seviyesi değil benim canımı sıkan da oydu. Samsung S22 den beri aynı sensörleri kullanıyor. S22 ile S25'in kamera olarak farkı yok şaka gibi ama gerçek. Apple değişiklik yapmıyor diyorlar da Samsung'un yaptığını apple bile yapmıyor. Apple da en azından düz modellerde her sene sensör değişiyor.

Merhaba. İkisi arasında çok kaldım, mantığım Samsung Galaxy S25 diyor fakat kalbim iPhone istiyor. Hep iOS kullanmak istemişimdir ama ikisinin arasında kaldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
iOS istiyorsaniz 15 alinir fakat S25 bir tik daha mantikli gibi.

Bu arada 15 serisi biraz sorunluydu, cevremdeki kullanicilarda isinma sorunu vardi, duz serilerde daha fazla pro serilerinde daha nadir.

iPhone'da degisiklik yapiliyor diye bir sey dedigimi hatirlamiyorum. Yine iPhone'un 60 Hz kullanmasini da elestirmisim yorumumda zaten. En cok One UI'i elestiriyorum ben. Beta 1'den beri One UI 7 kullaniyorum ve gercekten amiral gemisine yakismayacak sekilde yavas calisan bir arayuz. iOS'un stabilitesi ise tartismasiz rakipsiz durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı