Samsung Galaxy S25 vs iPhone 15

Almadıkları için pişman olduğumun anlaşılacağını düşünmemiştim yazarken önce pişman olduğumu belirtip sonra da satamadığımı söylediğim için. Daha önce iphone kullanmadım yazdığım gibi. Sadece s25 aldığıma pişmanım, cihazdan hiç memnun değilim. Kişiden kişiye değişir ama benim bu cihazi secme sebeplerimi ve bunun için verdiğim parayı karşılamadı. 3 haftalık cihazı aldığım fiyatın yarısına bile satamiyorum şimdi ki başka bir şey alayım. Yani maddi olarak da bana zarar oldu. Araştırırken benim gibi arada kalan birini görünce yazmak istedim.
samsung alacaksan ömür boyu kullanmayı gözel alacakdınız hocam andoind tarafında durmadan cihaz çıkıyor her an değer kaybediyor ama elindeki cihaz aynı fiyat hatta daha üst fıyat olan ip16 dan daha iyi

Bu arada S24 ultradan S25 ultraya geçtim bende bir daha iPhone bulaşmayacağım :D

Merhaba. İkisi arasında çok kaldım, mantığım Samsung Galaxy S25 diyor fakat kalbim iPhone istiyor. Hep iOS kullanmak istemişimdir ama ikisinin arasında kaldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ne aldınız hocam eksileri nedir aldığınızın biraz bilgilendirir misiniz sizin gibi arada kalanları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı