Samsung galaxy s3 4.2.2 türkçe dil sorunu

Samsung s3 telefona 4.2.2 yükledim,ama türkçe dil yok.Nasıl türkçe yükleye bilirim?

Resmi güncellemede Türkçe dil olacaktır, bunun haricinde eğer root yapıp 4.2.2 rom'u yüklediyseniz ve dil ayarlarında Türkçe yoksa yapamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yükleyecektim ama videolara baktım ki orijinal sürüm olmadığı için birçok bug var sürümde. Orijinal sürümü beklemek daha iyi olur bence. Birkaç gün önce çıkan haberlerde 4.2.2'yi es geçip direkt 4.3'e de güncelleme çıkaracağı yönünde haberler çıktı. Samsung'un 2-3 ay önce çıkarması gereken güncelleme ne oldu da bu kadar gecikti anlamıyorum :confused:

5 dil var ama Türkçe yok maalesef.

O kişilerin yükledikleri sürüm ile sizinki farklı olabilir. Ayarlarda en alttaki cihaz hakkındaya tıklayın ve farklı mı diye bir bakın. Farklı ise maalesef yapacak bir şey yok. Ben sizin yerinizde olsam resmi güncellemeyi beklerdim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı