Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) Xposed Yükleme

böyle değil mi?

Dosya Ekleri

• üiüieaücijeaü.PNG
    üiüieaücijeaü.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 73
Hocam, magisk telefonu kurup ondan sonra mı flashlayayım?
romu başarıyla kurdum ancak gapps hata verdi
arm yerine arm 64 seçili kalmış benim hatam😅😅😅

Son düzenleme:
Hocam, magisk telefonu kurup ondan sonra mı flashlayayım?
romu başarıyla kurdum ancak gapps hata verdi
arm yerine arm 64 seçili kalmış benim hatam😅😅😅
Telefonu TWRP'den tamamen sıfırladıktan sonra aynı süreci tekrarlayın flashlama sırası şu şekilde olacak;

1- ROM
2- GApps Nano
3- Magisk

Bu işlemler bittikten sonra TWRP'de Wipe (Temizle) bölümünden cache seçeneğini sadece işaretleyip temizleyin ve telefonunuzu normal bir şekilde yeniden başlatın açılacaktır.

GApps'ı doğru seçmeyi unutmayın 😅

Telefonu TWRP'den tamamen sıfırladıktan sonra aynı süreci tekrarlayın flashlama sırası şu şekilde olacak;

1- ROM
2- GApps Nano
3- Magisk

Bu işlemler bittikten sonra TWRP'de Wipe (Temizle) bölümünden cache seçeneğini sadece işaretleyip temizleyin ve telefonunuzu normal bir şekilde yeniden başlatın açılacaktır.

GApps'ı doğru seçmeyi unutmayın 😅
Tüm yardımlarınız için teşekkür ederim
Ama LineageOS hız konusunda iyi ama aşırı hızlı şarj harcıyor başka bir rom önerisi olan varsa şarj bakımından iyi olursa güzel
Ancak bıktım artık bu telefondan hızlı olsa hızlı şarj harcıyor veya tam tersi oluyor.
Yeni konu oluşturdum telefoncuların bunu kaç liraya alacağı hakkında

Tüm yardımlarınız için teşekkür ederim
Ama LineageOS hız konusunda iyi ama aşırı hızlı şarj harcıyor başka bir rom önerisi olan varsa şarj bakımından iyi olursa güzel
Ancak bıktım artık bu telefondan hızlı olsa hızlı şarj harcıyor veya tam tersi oluyor.
Yeni konu oluşturdum telefoncuların bunu kaç liraya alacağı hakkında
Doğrudur I9505 versiyonunu 5 yıl kullandım ve tek problemim bataryaydı bu yüzden yanımda Power Bank taşımak zorunda kalıyordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı