Samsung Galaxy S4 Mini

ficarof

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2013
Mesajlar
103
Arkadaşlar galaxy s4 mini almayı düşünüyorum. 1100 tl bir bütcem var taksitle tabikide. Sizce nasıl bir telefon sizin önerebileceğiniz bütçeme göre telefon var mı?
 
Dolar kurunun yüksek olduğunu, yeni telefonların önümüzdeki günlerde çıkmayacağını düşünürsek düşmeyecektir. Ancak özellikleri için eskidi dediğimiz zaman düşebilir. Belki şu sıralar 50-75 lira arasında bir düşüş söz konusu olabilir. Onun dışında düşeceğini pek sanmıyorum.
 
Kullanan var mı bu cihazı? S3 mini 650 civarında satılıyor aradaki farkı vermeye değer mi sizce? Ben de almayı düşünüyorum da :)
 
Kullanan var mı bu cihazı? S3 mini 650 civarında satılıyor aradaki farkı vermeye değer mi sizce? Ben de almayı düşünüyorum da :)

Kısa zamanda S4 mini almayı düşünüyorum. İncelemelerine ve S3 mini ile karşılaştırmalarına bakınca, performans açısından tabi ki S4 mini daha üstün. Boyutları olarak Iphone 5'e çok yakın. Umarım ilerleyen zamanlarda fiyatı düşmeye devam eder.
 
Babam kullanıyor. Genel olarak telefondan memnun. Performans sıkıntısı yaşamadığını söyledi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı