Samsung Galaxy S4 Şarj Olmama Sorunu

TechnopatFurkan

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
105
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler Arkadaşlar. 2 Yıl önce samsung galaxy s4 almıştım. Son 1 Haftadır Telefonu şarja takıyorum şarj olmuyor. Şarj oluyor gösteriyor kırmızı led yanıyor fakat şarj hep aynı bataryayı değiştireli 3 ay olmadı. Sorun sizce şarj aletlerinde mi yoksa telefonda mı ? Garantiye götürmeli miyim ? Daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Android bazen salaklaşabiliyor çünkü. Ama fayda etmez büyük ihtimalle. O zaman da kesinlikle servis'e yolla malısınız.
 
Oncelikle başka bir şarj cihazı deneyiniz ve ya kullandığınız şarj aleti orijinal değil ise ve telefon ile uğraşıyor iseniz olmaz ve tavsiyem 2 yıldır aynı batarya kullanıyorsanız yeni bir batarya alınız

S5 cihazımın şarj kablosu 5 yollu yani 5 küçük kablo ile şarj oluyor bunlardan 1 tanesi koptu ve şarj hızı düştü size de aynı durum olmuş olabilir
 
Telefonun usb kablosunu pcye takınca sarj oluyor. Sorunun adaptörde olduğunu düşünüyorum yeni bir şarj aleti alacağım. Öyle deneyeceğim bataryamı değiştireli yaklaşık 5 ay oldu onda bir sorun oldugunu düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı