Samsung Galaxy S6 Ekran Problemi

Buğrahan

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım Samsung Galaxy S6 cihazım bugün ilginç bir şekilde ekranı sağ tuş ile kilitledikten sonra aradan 15 saniye geçti ve yeniden açmak için tuşa bastım ancak ne home tuşu ne de sağ tuş ekranın gelmesini sağlıyor. Yalnızca 15 saniye içerisinde elimde bulunan telefona ne oldu bilgim yok, işin ilginç yanı cihaz açık çünkü aradığınızda çalıyor ama telefonda tepki yok.
Pil seviyesi yüzde 97 olduğu için o anda pil bitmesi gibi bir sorun olduğunu sanmıyorum ve sarja takınca bildirim ışığı kırmızı olmuyor o da aynı şekilde tepki vermiyor.
Konu bana son derece ilginç geldi cihaz hiç yere düşmedi belirttiğim gibi 2 hafta oldu alalı ve 15 saniyede böyle komik bir olay oldu.
Garanti kısmına gelecek olursak Samsung garantide oldukça sıkıntılı bir firma telefonu sıfır alıp arızalı çıksa kabul etmiyor daha önce de Galaxy S4 kullanıcısı olarak bu durumu yaşadım aylarca uğraştım. bu ekran sorunuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
 
Bir apk dosyası yüklediniz mi? Bende sorun bu şekilde olmuştu. Tek çareniz hard reset atmanızdır.
Hayır standart WhatsApp`dan çıkış yapmıştım, hatta kullanmadığım için sonradan MX Player dışında yüklenen uygulama hiç olmadı ki onu da zaten hepimiz kullanıyoruz.
Hard resetten kastınız nedir? nasıl yapabiliriz yani ekran hiç gelmediği için telefonu kapatamıyoruz da şu an sarjının bitmesini bekliyorum ama uzun sürecek gibi doluydu çünkü ve telefon hala çağrı alıyor tabi görüntü yok.
 
Okumuştum ancak koşullar farklı, en başta bizim telefon zaten açık ama ekran gelmiyor. oradaki açılmama sorunu cidden açılmama ama bizim ekran yok o yüzden recovery modu da kullanmamız mümkün değil, ve cihaz kapanmıyor çünkü ekran yok.
Teknik servise yarın gideceğim ancak Samsung`a bu konuda güvenim yok, kullanıcı hatası der geçerler ilgisiz davranıyorlar korkum bu, bende bu yüzden ilk önce kendim çözüm arama yoluna gittim.
 
Cihazın şarjının bitmesini bekleyin, kapandığında geri açılacaktır. Pil çıksaydı eğer böyle bir sorun olmazdı, gerçi yine de sorun. Benim S5'imde de aynı problem 1 kere başıma geldi pil çıkarıp taktığımda düzeldi.
 
Cihazın şarjının bitmesini bekleyin, kapandığında geri açılacaktır. Pil çıksaydı eğer böyle bir sorun olmazdı, gerçi yine de sorun. Benim S5'imde de aynı problem 1 kere başıma geldi pil çıkarıp taktığımda düzeldi.
Haklısınız sorun bu şekilde çözüldü, Galaxy S4 kullandığım dönemde de yaşamıştım ve batarya sökerek çözmüştüm. Ancak asıl soru başka, bu ne kadar devam edecek, ne kadar süre insanlar 1 gün boyunca telefonunun şarjının bitmesini bekleyecek? Bu durumu Samsung firmasına anlatsanız da haksız olduğunuzu söyleyecekler çok benzer durum yaşadım 6 adet farklı sorundan S4 için video çekerek gönderdim ancak kabul edilmedi. Galaxy S6 şu an 13 günlük ve bu sorunu 13 günde yaşamak daha kötü etkiliyor, tüm bu durumlar varken biz son kullanıcının ne yapması lazım?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı