Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6

kazım ak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konuyu geçenlerde farklı bir şekilde açmıştım. Bu iki telefonun yanında bir de M9'u da eklemiştim ama Youtube'dan karşılaştırma videolarını izleyince vazgeçtim. Ben telefonu en az 4 sene kullanmak istiyorum ve telefonun içine şuanda var olan en iyi grafikli oyunları, uygulamaları atmak istiyorum ve alacağım telefonun fiyatının çok fazla düşmemesini de istiyorum Samsung'u bu konuda kötü ama Note 4 le birlikte Samsung'un fiyatları da pek düşmüyor, geçen sefer açtığım konuda sağolsun arkadaşlar güzel yorumlar yaptı fakat ben pek tatmin olamadım acaba sizin düşünceleriniz neler? (Youtube'da S6 ve Iphone 6 karşılaştırmalarını da izliyorum performans olarak S6 daha önde fakat burada Iphone 6'nın S6'dan önce çıktığını da unutmamak lazım.)

Sonuçta uygulamalar dahili hafızada depolanacak. 64/128 gb modelini alırsın.
1 gb ram sıkıntı çıkarmaz. 1 gb rami olmasına rağmen iyi çalışan androidler var.
Zaten ios uygulamaları fazla ram istemiyorlar.

Özgürlük istiyorsan Android seçmelisin. İleride kasar şişer diye korkma rom atarsın düzelir. Eğer kısıtlı arayüzü 3 sene sonra güncellemeyi kesicek bir telefon istiyorsan iphone. Bana kalırsa s6 almalısın. İleride arayüzü kassa bile ROM yükleyip düzeltirsin. İphonedeki mağazaya göre aAndroid in mağzası daha iyi. Kısacası s6 al keyfine bak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı