Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7

Dostum S2 2013'de çıkan bir telefon 6S ise 2015 sonlarında çıktı aralarında 3 yıla yakın fark var bunu göz önünde bulundurursan daha iyi olacak.
Ben 2011 diye hatırlıyorum aldığım yıl da 2012. 6S aldığım yıl 2016 iPhone 7 çıkmıştı sanırım 32GB modeli var 6S'in. Bir de yalancı muamelesi yapmadan önce kaynak at da biz de görelim çıkış tarihini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2011 diye hatırlıyorum aldığım yılda 2012. 6S aldığım yıl 2016 iphone 7 çıkmıştı sanırım 32GB modeli var 6S'in.
Bir de yalancı muamelesi yapmadan önce kaynak atta biz de görelim çıkış tarihini.
iPhone 6s Ne Zaman Çıkacak? - ShiftDelete.Net
'YALANCILIK' lafınızı kişiliğime hakaret olarak algılıyorum bence siz araştırmalısınız ufacık yazı ile görebilirdiniz.
5 almışsınız anlaşılan.

iPhone 6s Ne Zaman Çıkacak? - ShiftDelete.Net
'YALANCILIK' lafınızı kişiliğime hakaret olarak algılıyorum bence siz araştırmalısınız ufacık yazı ile görebilirdiniz.
5 almışsınız anlaşılan.
Şimdi bu 6S'in çıkış tarihi ve ben 2016 yılında 32GB almışım diyorum. 4 yıl S2 kullanmışım 2012 yılında almışım diyorum. S2'nin çıkış tarihini atar mısın? 2012 yılında piyasada değilse aradaki 3 yıllık farkı göz önünde bulundurup yazımı düzenleyeceğim.
Ben kimsenin yorumuna o şu tarihte çıktı ona göre yaz demiyorum. Varsa bir bildiğiniz buyurun kanıtlayın biz de doğrusunu öğrenelim. Yazdığım yazının altına aksini iddia ederek arada 3 yıl var diye yorum atmak yalancılık ithamıdır. Ben yanlış hatırlıyorsam çıkış tarihini yazarak doğrulayın ben de yazımı düzenleyeyim.

Şimdi bu 6S'in çıkış tarihi ve ben 2016 yılında 32GB almışım diyorum. 4 yıl S2 kullanmışım 2012 yılında almışım diyorum. S2'nin çıkış tarihini atar mısın? 2012 yılında piyasada değilse aradaki 3 yıllık farkı göz önünde bulundurup yazımı düzenleyeceğim.
Ben kimsenin yorumuna o şu tarihte çıktı ona göre yaz demiyorum. Varsa bir bildiğiniz buyurun kanıtlayın biz de doğrusunu öğrenelim. Yazdığım yazının altına aksini iddia ederek arada 3 yıl var diye yorum atmak yalancılık ithamıdır. Ben yanlış hatırlıyorsam çıkış tarihini yazarak doğrulayın ben de yazımı düzenleyeyim.
Ben S2 hakkında konuşmadım yazdığımı düzgünce okursanız anlarsınız 2012'de çıkan telefon ile neredeyse 2016'da çıkan bir telefonu kıyaslayamazsınız.
APPLE zamanında bilgiyi verdi ve bilgiyi kaldırdı böyle sitelerden resmi çıkış tarihini öğrenebilirsiniz.

Hem iPhone hem de Samsung kullanmış biri olarak Samsung diyorum. 2 yıldır Samsung Galaxy S8 kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısını görmedim. Pil sağlığı hala %90'da. iPhone iyi telefon fakat telefonu satarken isminide koyuyor işin içine. Samsung biraz daha özgür ruhlu insanların kullanacağı bir telefon. İstediğiniz şeyi yapabiliyorsunuz. iPhone biraz daha katı kurallara sahip. Ben oyumu S8'den yana kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı