Custom ROM kurabilirsin.Merhaba. Ben evde Tab 3 Lite buldum çok yavaştı hızlandırmak istiyorum. Ne yapabilirim? Hiçbir şey denemedim daha, sürümü 4.4.4
Custom ROM kurabilirsin.
Merhaba. Ben evde Tab 3 Lite buldum çok yavaştı hızlandırmak istiyorum. Ne yapabilirim? Hiçbir şey denemedim daha, sürümü 4.4.4
İnternetten detaylı araştırabilirsin. Benim burdan anlatmam mümkün değil. Kısaca tablete yeni bir android sistemi kuruyorsun. Android 4.4.4 yerine 7.0, 8.0'a yükseltiyorsun ve çoğu gereksiz uygulamadan kurtuluyorsun cihaza uygulama desteği geliyor, daha performanslı ve hızlı çalışıyor.O nedir acaba?
Hocam bu tabletlerin miladi doldu Android surumunu 7.0 yapip bir stant alip kablo ile ekran yapabilirsin rehberim var.
İnternetten detaylı araştırabilirsin. Benim buradan anlatmam mümkün değil. Kısaca tablete yeni bir Android sistemi kuruyorsun. Android 4.4.4 yerine 7.0, 8.0'a yükseltiyorsun ve çoğu gereksiz uygulamadan kurtuluyorsun cihaza uygulama desteği geliyor, daha performanslı ve hızlı çalışıyor.
Sadece 7.0 yapmak istiyorum o da olur.
Ne önerebilirsiniz?
LingeaOs olabilir.Sadece 7.0 yapmak istiyorum o da olur.
Ne önerebilirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.