Samsung Galaxy Tab 7S Alınır Mı?

CMLAttack

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
32
Merhaba. Üniversiteye yeni başladım ve kitapların pahalılığından(bazı kitaplar 800TL falan) her yıl notlara verilecek paradan vs hesaplayınca kalemli bir tablet almanın çok daha mantıklı olacağına karar verdim. Aklıma en yatanı Tab S7 oldu ve şu anda 5600 TL'ye alınabiliyor. Diğer seçenek de iPad Air 4 ama onun da kalemi için 1000TL fazla vermem ve kullanacağım paralı uygulamalar için de pek mantıklı gelmiyor. Tab S8'in de 2022 gibi çıkacağı söyleniyor onu beklemek de bir seçenek. Sizin öneriniz nedir bu zamanda Tab S7 veya bekleyip S8 alınır mı yoksa biraz daha zorlayıp iPad al rahatına bak mı dersiniz?
 
Gayet iyi bir ürün alınabilir. Ben tablette Ipad alınması taraftarıyım ama bu model üst seviye bir donanım ile geliyor. SD 865 Plus kullanıyor.
Siparişi verdim ama sonradan Apple'ın iPad Air al airpods bedava kampanyasını gördüm iyice kararsız kaldım. Arada iPad'in kalemini de alınca samsunla arasında yaklaşık 1.5k fark oluyo. Artık tab 7s gelince bakıp bi karar verecem gibi iade edip iPad de alabilirim.
 

Geri
Yukarı