Samsung Galaxy Tab A7 Flex kablosu çalışmıyor

floypui

Hectopat
Merhaba, görseldeki tabletin kendi Flex kablosu kopmuştu ben de internetten aynısını bulup taktım ama ekrana görüntü gelmedi. Aldığım kablo gayet sağlam ve yeni gözüküyor uyumlu da. Nerede yanlış bir şey yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

20251027_093016.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251027_123216_Brave.jpg
    Screenshot_20251027_123216_Brave.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'da 1000TL civarı olan bir kablonun 180TL'ye satılması pek hoşuma gitmedi ama birebir gerçekse çalışması lazım, bataryası takılı iken yaptıysan kısa devre gibi anakart arızası bile çıkartabilirsin.

Amazon'da 1000TL civarı olan bir kablonun 180TL'ye satılması pek hoşuma gitmedi ama birebir gerçekse çalışması lazım, bataryası takılı iken yaptıysan kısa devre gibi anakart arızası bile çıkartabilirsin.
Yok tablet çalışıyor ev wifisinde gözüküyor. Kablo orijinal ve sağlam duruyor neden ekrana görüntü gelmedi acaba?

Çalıştı ekrana görüntü de geldi yeniden başlatmak gerekiyormuş tabletin algılaması için forumda birisi yazmış oh be :) (ekran olmadan yeniden başlatmak için batarya kablosunu iki dakika söküp geri taktım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı