Samsung Galaxy Tab A7 Lite alınır mı?

2 el bir Samsung Galaxy Tab A7 Lite buldum 1000TL 2 el, sadece ekranda azıcık sarılık var video ve Brawl Stars oynayacağım.

Alma kardeşime almıştık brawl starsda dükkana girmek 1 saat bildiğin. Biraz kasıyor? Çözünürlük ise parseller az çok gözüküyor. FHD video destekleniyor mu hatırlamıyorum ama HD bandındında. Alma kısaca. Sonra iade etmiştik ve Tab A8 aldık. Sana göre tam F/P ürün.

Hocam aşırı yavaş bir cihaz o. Android 14 cihazı pişiriyor.

İptal ettim Max 2000 TL 2 el sıfir bir tablet bulabilir misiniz uygalama dolap olursa daha güvenilir olur.

Kız kardeşime almıştım. Kutudan açtığım ilk andan beri kasıyor. Alma 1000 TL'yi çöp edersin.
İptal ettim Max 2000 TL 2 el sıfir bir tablet bulabilir misiniz uygalama dolap olursa daha güvenilir olur.

Kız kardeşime almıştım. Kutudan açtığım ilk andan beri kasıyor. Alma 1000 TL'yi çöp edersin.
Alma kardeşime almıştık brawl starsda dükkana girmek 1 saat bildiğin. Biraz kasıyor? Çözünürlük ise parseller az çok gözüküyor. FHD video destekleniyor mu hatırlamıyorum ama HD bandındında. Alma kısaca. Sonra iade etmiştik ve Tab A8 aldık. Sana göre tam F/P ürün.

Ya hocam dolapta çok bulamadım.Öyle 2.elden de çok anlamam.Benim kardeşimin tabletini aynısını buldum.Tabletin değeri 5K ve 2.eli yarı fiyatına satılıyor.Ama arkasında az boya varmış kılıf alsan çözülür ama çok önemli değil.

Ya hocam dolapta çok bulamadım. Öyle 2.elden de çok anlamam. Benim kardeşimin tabletini aynısını buldum. Tabletin değeri 5K ve 2.eli yarı fiyatına satılıyor. Ama arkasında az boya varmış kılıf alsan çözülür ama çok önemli değil.

Unisoc işlemcili X200 yerine 500 TL daha eklenip sıfır A9 alabilir aslında.

Unisoc işlemcili X200 yerine 500 TL daha eklenip sıfır A9 alabilir aslında.

Zaten ben bu tableti kardeşimden biliyorum ve napcağına göre yaptım. Ayrıca video izliyecekmiş okursan. Tab A9 1300x800p ve stabil değil. A8 daha iyi. Düz A9 berbat ama Plus versiyonu Tab A8 gibi fena değil.

Zaten ben bu tableti kardeşimden biliyorum ve napcağına göre yaptım. Ayrıca video izliyecekmiş okursan. Tab A9 1300x800p ve stabil değil. A8 daha iyi. Düz A9 berbat ama Plus versiyonu Tab A8 gibi fena değil.

Hocam başka markada olabilir illa A8 olmasina gerek yok guzel olsun yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı