Yağız Ünlü
Hectopat
Sorum bu şekilde eğer tavsiye ettiğiniz başka ROM'larda varsa onlarida denemek isterim Samsung Tab A8 10.1 için hiçbir ROM bulamadım internette bu cihaz için MIUI ROM var mıdır?
Sorum bu şekilde eğer tavsiye ettiğiniz başka ROM'larda varsa onlarida denemek isterim Samsung Tab A8 10.1 için hiçbir ROM bulamadım internette bu cihaz için MIUI ROM var mıdır?
Tam model numarasını söyler misiniz hocam? SM-Txxx gibi. Samsung tabletlerin adlari kafa karistirici olabiliyor.
Tam model numarasını söyler misiniz hocam? Sm-txxx gibi.
Hocam tablete uygun custom rom yok ama GSi kurulum ile LineageOS yukleyebilirsiniz.Hocam sm-t değil de ayarlarda SMX200 diyor.
Hocam tablete uygun Custom ROM yok ama gsi kurulum ile LineageOS yukleyebilirsiniz.
Bu uygulamayi kurup açın ve fotograf atın.![]()
Treble Check - Google Play'de Uygulamalar
Cihazınızı Project Treble desteÄi ve daha fazlası için kontrol edinplay.google.com
Evet hocam uygun.Tamam hocam deneyeceğim bir de bu linkteki ROM bu cihaza uygun mu?
Evet hocam uygun.
Zaten linkte gsi kurulum anlatiliyor.
Tamamdir hocam sorun yok.Hocam APK olarak kurdum play Store'da Android eski içindir diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.