Samsung Galaxy Tab A9 Plus vs Huawei MatePad 11

OfG58

Hectopat
Arkadaşlar bu ikisinden hangisi almalıyım? CapCut kullanmak, MLBB oynamak ve arada ekran kaydı almak için kullanacağım. İşlemciden dolayı Huawei almayı düşünüyordum ama Google hizmetleri sıkıntı yaratır diye yaklaşmak istemiyorum açıkçası. Google falan ek uygulamalar üzerinden kuruluyormuş ama tam olarak düzgün çalışmadığına dair yorumlar okudum. Fiyatının da daha uygun olması sebebiyle Tab A9 Plus'ı mı değerlendirmeliyim sizce? Ayrıca yaklaşık 1.000 TL indirimle gelecek üniversite öğrencisi destek programından dolayı.

Arkadaşlar bu ikisinden hangisi almalıyım? CapCut kullanmak, MLBB oynamak ve arada ekran kaydı almak için kullanacağım. İşlemciden dolayı Huawei almayı düşünüyordum ama Google hizmetleri sıkıntı yaratır diye yaklaşmak istemiyorum açıkçası. Google falan ek uygulamalar üzerinden kuruluyormuş ama tam olarak düzgün çalışmadığına dair yorumlar okudum. Fiyatının da daha uygun olması sebebiyle Tab A9 Plus'ı mı değerlendirmeliyim sizce? Ayrıca yaklaşık 1.000 TL indirimle gelecek üniversite öğrencisi destek programından dolayı.

Hocam mobil Legends App Gallery'de var diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin yerinizde olsam Samsung alırdım hocam. Ama 4 GB RAM olanı değil 8 GB RAM olanından alman lazım 128 GB hafıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mobil Legends App Gallery'de var diye biliyorum.

Olabilir hocam.

A9 Plus kağıt gibi kalıyor MatePad'in yanında. 4 GB RAM'li versiyon hele, alınmaz. Google servisleri olmadan da tablet kullanılır bence, hatta daha iyi bile kullanılır. Ben olsam MatePad alırdım.

8 128 versiyonunu alacağım. YouTube, Gmail, Drive hizmetlerini çok sık kullanıyorum biraz zorlanırım diye düşünüyorum. Stabil kullanmanın yolu var mı onu da bilmiyorum.

Ben sizin yerinizde olsam Samsung alırdım hocam. Ama 4 GB RAM olanı değil 8 GB RAM olanından alman lazım 128 GB hafıza.

Evet ben de 8 128'lik versiyonunu düşünüyorum.

Ek uygulamalar yardımıyla düzgün çalışıyor mu Google hizmetleri? Benim için hayati öneme sahip olduğu için soruyorum. :)
Google işlerini eskisi gibi takmaya gerek yok Huawei cihazlarda youtubeden video izleyip GMS servislerini 5dk da halledebiliyorsunuz.

Ek uygulamalar yardımıyla düzgün çalışıyor mu Google hizmetleri? Benim için hayati öneme sahip olduğu için soruyorum. :)
Tek sıkıntısı mesela oyunlarda google play hesabınıza giremiyorsunuz.

Google işlerini eskisi gibi takmaya gerek yok Huawei cihazlarda YouTube'dan video izleyip gms servislerini 5dk da halledebiliyorsunuz.

Tek sıkıntısı mesela oyunlarda Google Play hesabınıza giremiyorsunuz.

İşte o tek sıkıntı benim için önemli ya :D bu fiyat bandında başka alınabilecek tablet kalmıyor sanırım Samsung'dan başka :( Redmi falan var onun da işlemcisi SD680.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı