Samsung Galaxy Tab A9+ vs Galaxy Tab A8

bekir1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sadece YouTube ve PDF için kullanacağım bir tablet satın alacağım, uzun ömürlü olmasına gerek yok beni 1, en fazla 2 yıl götürse yeter. Zaten üniversiteden önce yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Fakat bütçem kısıtlı sizce 3000 gibi bir paraya A8 mi yoksa biraz daha bütçeyi zorlayıp 4000 TL gibi bir fiyata A9+ mı alayım? (2. el alacağım) Dediğim gibi YouTube ve PDF'lerde kasma donma vs. sorun çıkarmaması benim için yeterli. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, sadece YouTube ve PDF için kullanacağım bir tablet satın alacağım, uzun ömürlü olmasına gerek yok beni 1, en fazla 2 yıl götürse yeter. Zaten üniversiteden önce yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Fakat bütçem kısıtlı sizce 3000 gibi bir paraya A8 mi yoksa biraz daha bütçeyi zorlayıp 4000 TL gibi bir fiyata A9+ mı alayım? (2. el alacağım) dediğim gibi YouTube ve PDF'lerde kasma donma vs. sorun çıkarmaması benim için yeterli. Şimdiden teşekkürler.

A9+ net. A8 daha Android 14'ü kaldırmayan tablet çok donuyor.

A8 işini görür ancak inanılmaz derecede donuyor. Android 14 güncellemesi gelince böyle oldu. YouTube'da video izlerken bile çok donuyor. Yani bütçeni zorlayabilirsen kesinlikle A9+ ama çıkmaz diyorsan A8 de işini görür.
tamamdır hocam teşekkürler, bir de bazen sahibindende denk geliyorum samsungun eski Tab A modeli ama S pen var yani kendi kalemi ama eski model Android 8 falan var. Onlar işimi görür mü sizce?

2000 lira vermenize pek gerek yok bence hocam, internette uygun fiyata kalemler satılıtor bence onla idare edebilirsiniz eğer resim felan çizmiyorsunuz hem daha garanti olur.
satıcıyla konuştum zaten yazı yazmak için kendisi de önermedi hocam. babamgilden biriktirdiğimin üstüne koymasını isteyip A9+ alacağım muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı