Samsung Galaxy Tab S10 FE+ alınır mı?

Mr.Doop

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Hepsiburada'da (satıcı kendisi) S10 FE+ 8 GB 128 GB versiyonunu şu an 17.474 TL uygulamada sepette 2K indirim veriyor. İndirim sadece bana özel mi bilmiyorum.

Tableti niçin kullanacağım?
  • Ödev, ders notlarına çalışacağım.
  • YouTube, dizi - film de takılmaca.

Sizce piyasa giriş, orta segment için F/P ürünü mü?

Link ile ilgili bir hata veriyor ekleyemedim.

Herkese merhaba,

Hepsiburada'da (satıcı kendisi) S10 FE+ 8 GB 128 GB versiyonunu şu an 17.474 TL uygulamada sepette 2K indirim veriyor. İndirim sadece bana özel mi bilmiyorum.

Merhaba yasın kaç (okul sınıf yani) ona göre değerlendircem

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Sırf ders için alacaksanız şu an daha iyisi yok kesinlikle alınır. Ekranı AMOLED olduğu için ders çalışırken gözleri çok yoruyor düz Tab s serisi fakat S10 FE'de titreşimsiz ve tüv düşük mavi ışık sertifikalı olduğu için daha iyi.

Benim düsüncem tablet yerine laptop almanız çünkü günümüz tabletleri ne kadar donanım olarak iyi olsalarda yazılımları kötü.

Ne yapsın? Gidip de ikide bir Candy Crush, Microsoft Edge ve daha birçok saçma sapan uygulamayı yüklememiz için zorlayan, arayüzü darmadağın, karmaşık olan Windows işletim sistemli bir laptop mı alsın?

Ya da gereksiz pahalı olan ve inanılmaz kısıtlı olan MacBook mu alsın?

Linux mu kursun? Belki teknik bilgisi yetersiz ve uğraşmak istemiyor.

Tablet almalı bence. Samsung tabletleri öneririm. One UI arayüzünü beğenmeyen de ne bileyim.

Hadi diyelim ki beğenmedi. Gitsin iPad alsın. F/P IPad'ler var. Onları alsın. Ama ne yapsın ne etsin, işini görüyorsa tabletten şaşmasın!

Ne yapsın? Gidip de ikide bir Candy Crush, Microsoft Edge ve daha birçok saçma sapan uygulamayı yüklememiz için zorlayan, arayüzü darmadağın, karmaşık olan Windows işletim sistemli bir laptop mı alsın?

Ya da gereksiz pahalı olan ve inanılmaz kısıtlı olan MacBook mu alsın?

Linux mu kursun? Belki teknik bilgisi yetersiz ve uğraşmak istemiyor.

Tablet almalı bence. Samsung tabletleri öneririm. One UI arayüzünü beğenmeyen de ne bileyim.

Hadi diyelim ki beğenmedi. Gitsin iPad alsın. F/P IPad'ler var. Onları alsın. Ama ne yapsın ne etsin, işini görüyorsa tabletten şaşmasın!

Tamamda adam ders çalısmak ve basit seyler için söylemis ben geleceğe dönük olarak ve hani yası büyük olduğu için proje vb. seylerde imkanı olsun diye dedim eğer bana çizim vb. seyler diyecekse bende tablet öneririmki giris fiyatı uygun laptoplara bakabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı