Çözüldü Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablette kalem var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReCevik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Az önce MediaMarkt'tan Samsung Galaxy Tab S6 Lite gri olan modelini aldım aldıktan sonra teknik özelliklerine baktığımda kalemin yanında hayır yazıyordu ürünün diğer renginde kalemin yanında evet yazıyordu. Kalem olmayacağını düşünüp müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün görsellerinde kalem olduğunu söyledi kalemle birlikte gönderilir dedi. Doğru mudur daha önce yaşayan var mı? Çünkü aynı renk diğer tabletinde fiyatı aynı bununda sorun yaşıcağımı düşündürttü yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_1942.png
    127,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1943.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Evet, var. Kutudan da çıkıyor kalem.

Hatta resimlerde varmış. S serisi tabletlerin hepsinde kalem çıkıyor.
Ürünün aynısı bende var 2020 modeli. Kalem bütün 2020 modellerde geliyor diye biliyorum.

Evet, var. Kutudan da çıkıyor kalem.

Hatta resimlerde varmış. S serisi tabletlerin hepsinde kalem çıkıyor.

Çözüm
2020 yılında çıkan model mi sonra güncellenmiş modelini 2020 modelinde kalem çıkıyordu güncellenmiş halini bilmiyorum.

Ürünün aynısı bende var 2020 modeli. Kalem bütün 2020 modellerde geliyor diye biliyorum.

2020 de çıkan bir de 2024 de çıkan var ben hangisini almışım arasında fark var mı? Hepsiburada'da yanında 2024 yazıyor ve aynı fiyat.

2020 de çıkan bir de 2024 de çıkan var ben hangisini almışım arasında fark var mı? Hepsiburada'da yanında 2024 yazıyor ve aynı fiyat.
Hocam 2020'de çıkanın işlemcisi çok eskidi. Umarız 2024'tür. Ayrıca artık güncelleme almıyor diye biliyorum.

Hocam şimdi baktım sizinki 2024. İşlemcisini MediaMarkt'ta yazmışlar.

Hocam 2020'de çıkanın işlemcisi çok eskidi. Umarız 2024'tür. Ayrıca artık güncelleme almıyor diye biliyorum.

2024 çıkmazsa iade edeceğiz mecbur iade sürecinde sorun yaşatmazlar umarım YKS için aldım tableti acil lazım çünkü. Desteğin için teşekkürler dostum.

Hocam şimdi baktım sizinki 2024. işlemcisini MediaMarkt'ta yazmışlar.

Eyvallah dostum desteğin için.

2024 çıkmazsa iade edeceğiz mecbur iade sürecinde sorun yaşatmazlar umarım YKS için aldım tableti acil lazım çünkü. Desteğin için teşekkürler dostum.

Eyvallah dostum desteğin için.
çıkıyor kral geçen sene ben de YKS için almıştım bütçen varsa daha Birkaç model daha üstlere bakmanı öneririm kesinlikle iş görüyor ama yavaş kaldığı noktalar olabiliyor birden fazla uygulamayı ekranlara böldüğün zaman

Hocam ekleyeyim 2024 versiyon kutusu böyle. Diğerinin kutusu daha farklı.
Başarılar dilerim umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…